Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 250 χιλ € ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ. ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στη 1 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας και το θέμα που ξεχώρισε ήταν αυτό της αγωγής που κατέθεσε ένας εργολάβος κατά του δήμου ζητώντας το τεράστιο ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση για...
τόκους!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω εργολάβος είχε δοσοληψίες με τον τέως δήμο Μελίκης όπου το 1999 έκανε κάποια έργα. Από τότε ως και το 2009 δεν μπορούσε να πληρωθεί διότι υπήρχαν κάποια προβλήματα. Αφού λοιπόν πληρώθηκε και απομένει να ειπράξει ποσό περίπου 40 χιλιάδων ευρώ για έργο που εκτέλεσε, στέλνει αγωγή στο δήμο Αλεξάνδρειας και ζητάει τόκους!!!

Για το θέμα αυτό ενημέρωση έκανε ο τέως δήμαρχος Μελίκης Κ. Καρέλης.
Η ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής ήταν να αρνηθεί και να κινηθεί δικαστικά αναθέτοντας την υπόθεση στην δικηγόρο κ. Θ. Κουρκουτά.
Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ασχολήθηκε με την προμήθεια κάδων απορριμμάτων και ασφάλτου.
Δείτε το βίντεο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καθαρός Δήμος που μας έλεγες κ Δημητριάδη!! Δυστυχώς για σένα ναι ευτυχώς για τους δημότες που θα μάθουν όλοι την αλήθεια και θα φρίξουν με τα καμώματα σας. Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται !! Υπομονή !

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, σπουδαίο συμπαραστάτη του Δημότη μας είχες προτείνει !! Με τον Καρέλη θα έβρισκε το δίκαιο του ο δημότης? Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, πάρε τον Καρέλη για ειδικό σύμβουλο.Αυτός ξέρει... Χωρίς ισολογισμό....απλήρωτοι οι εργολάβοι για 10 χρόνια...και έπεται η συνέχεια...

Νικος Λιολιοπουλος είπε...

το 99` αλλος ηταν δημαρχος...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Νικολάκη , ξέρουμε ποιός ήτανε Δήμαρχος το 1999, όμως
Την συνέχεια ενώ την γνωρίζεις την κάνης γαργάρα!! Μου θυμίζεις τον Γεωργαλά!! Όμως το γνωρίζουμε ότι υπόγεια στήριζες Δημητριάδη, τώρα θα τον λουστής , και είσαι ακόμη στην αρχή!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΕ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΑ 31 ΜΟΥΓΚΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

kanenas allos ergolavos emine aplirwtos???den nimizw!