Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Ν. ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ"

Θορυβήθηκε ο βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Θ. Γικόνογλου από την δήλωση του προέδρου τευτλοεξαγωγέων Ν. Λιολιόπουλου σχετικά με την παρέμβαση του βουλευτή στην σύσκεψη για την τιμολογιακή πολιτική της ΕΒΖ. Η ανακοίνωση-άπάντηση του βουλευτή είναι:
Σε απάντηση της επιστολής που διένειμε στον τοπικό τύπο ο κ. Νίκος Λιολιόπουλος με την ιδιότητα του Προέδρου του Σωματείου Συγκομιστών Τεύτλων, με αφορμή δήλωση μου, έχω να δηλώσω τα εξής:1. Με αξιοθαύμαστη ταχύτητα ο κ. Λιολιόπουλος έσπευσε να εμφανιστεί ως πολιτικός αναλυτής κάποιων φανταστικών μύχιων προθέσεων μου, περί συμμετοχής μου σε κάποιο δόλιο δικομματικό παίγνιο σε βάρος των αγροτών, τοποθετώντας με σε πρωταγωνιστικό ρόλο κάποιου "θεάτρου σκιών"!
Κι όλα αυτά, επειδή τόλμησα... να εμφανιστώ σε ενημερωτική σύσκεψη που διοργάνωσε το Σωματείο του οποίου Προεδρεύει και πήρα το λόγο αναπτύσσοντας τις σκέψεις μου.

2. Ο συλλογισμός που επιχειρεί, γράφοντας ότι η παρουσία μου στην εκδήλωση είχε τη μορφή αναπλήρωσης της απουσίας του βουλευτή της Ν.Δ. Μ. Χαλκίδη, δεν είναι απλά αυθαίρετος και εμπαθής προς το πρόσωπο μου αλλά και αρκούντως γελοίος. Τόσο γελοίος, που μόνο ένα νοσηρό μυαλό θα μπορούσε να εμπνευστεί.

3. Ενοχλήθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Συγκομιστών Τεύτλων άραγε από τι;
-Τον ενόχλησε που αναφέρθηκα στις ευθύνες της Ν.Δ. η οποία έκλεισε δυο εργοστάσια και εξαφάνισε κοινοτικά κονδύλια 70 εκατομ. ευρώ αντί να τα δώσει για τη στήριξη των καλλιεργητών;
- Ενοχλήθηκε μήπως επειδή τόνισα πως ο λαϊκισμός (της Ν.Δ. ή απ όπου αλλού προέρχονται) δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παραγωγών και κάλεσα τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν σοβαρότητα για να ενισχυθεί η προοπτική του κλάδου;
- Μήπως αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον κ. Λιολιόπουλο ήταν αυτή καθ αυτή η παρουσία μου στον χώρο του Δημαρχείου, το οποίο πιθανόν μετά τις εκλογές θεωρεί "άβατο", που πρέπει να προστατέψει από "ενοχλητικές" παρουσίες για λογαριασμό του πολιτικού του μέντορα;
- Μήπως η επίθεση στο πρόσωπο μου, δεν είναι παρά μια ευτελής προσπάθεια, να διατρανώσει την αφοσίωση του στην ΑντιΧαλκιδική πτέρυγα της Ν.Δ. με την οποία συμπορεύτηκε στις εκλογές, ως νεόκοπος Ηρακλειδέας της;
- Ή μήπως είναι μέρος ενός σχεδίου, που περιλαμβάνει την, με συνέπεια και αφοσίωση, υλοποίηση κάποιας προεκλογικής συμφωνίας, η οποία προβλέπει, μεταξύ άλλων, την λασπολόγηση μου, λειτουργώντας ως άτυπο γραφείο τύπου κάποιων προσώπων που αρέσκονται να κινούνται πίσω από αδιαφανή πετάσματα ως ήρωες του θεάτρου σκιών στο οποίο αναφέρεται;

Ότι από τα παραπάνω κι αν ισχύει, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον επίλογο της επιστολής, όπου αναφέρει:
"Πολύ γνωστά τα δικομματικά παιχνίδια κύριοι, τα έχουμε δει κατά καιρούς να παίζονται στο νομό μας, πάντα στις πλάτες μας και σχεδόν πάντα με θύματα εμάς. Εμείς οι τευτλοπαραγωγοι το πήραμε χαμπάρι. Δεν θα ανεχτούμε άλλο θέατρο σκιών στις πλάτες μας…"
Και βέβαια είναι γνωστά τα δικομματικά παιχνίδια που παίζουν κάποιοι σε αυτό τον τόπο και ο κ. Λιολιόπουλος ως ένθερμος θιασώτης τέτοιων παιγνίων γνωρίζει καλύτερα από καθέναν το αντικείμενο τους.
Με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ ανα χείρας, ως μέλος και στέλεχος του κινήματος, δεν δίστασε να γίνει συνοδοιπόρος της Ν.Δ. στα του Δήμου Αλεξάνδρειας, για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του επιδιώξεις. Η κοινωνία ξέρει...
Είμαι βέβαιος επίσης, ότι οι και τευτλοπαραγωγοί πλέον έχουν πάρει χαμπάρι αυτά τα "παιχνίδια" που επιχειρεί να παίξει στις πλάτες τους ο ίδιος ο συντάκτης της επιστολής, αφού είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί την ιδιότητα του ως Προέδρου του Σωματείου τους για να εξυπηρετήσει τα ίδια μικροπολιτικά συμφέροντα και τους ίδιους κύκλους που υπαγόρευσαν την στάση του στις εκλογές του Νοέμβρη.
Ναι κύριε Λιολιόπουλε, να είστε βέβαιος ότι η κοινωνία δεν θα ανεχθεί άλλο θέατρο σκιών στις πλάτες της.
Αποκαλυφθήκατε πολύ εύκολα, ως γραφική φιγούρα κομπάρσου στο θέατρο σκιών που έστησαν οι μέντορες σας.
Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σας, όσο θα παραμένετε θιασώτης μικροπολιτικών παιγνίων με αγροτοσυνδικαλιστικό μανδύα.

Θανάσης Γικόνογλου
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Ν. Ημαθίας

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.ΥΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ .ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ουτε εγω θα ασχοληθώ περαιτέρω με τον κ. Γικονογλου, νομιζω πως ασχοληθηκα πολυ περισσοτερο απο οτι του αξίζει. Ας κρινει ο κοσμος της Ημαθιας το επιπεδο του.
Θα ηταν ομως ευχης εργο πραγματι, τον χρονο που αφιερωσε να γραψει αυτο το κειμενο, να τον αφιερωνε στην αντιπετωπιση των προβλήματων μας.....
Οσο για εσενα θρασυτατε ανωνυμε που συνεχιζεις και λες οτι εχω 15 χρονια να παω στα χωραφια σου έφτιαξα αυτο το βιντεακι προς απαντηση σου. Γιατι στο ξαναείπα, η αναίδεια εχει και τα ορια της

http://meliki.blogspot.com/2011/02/personal.html

Τι αλλο να κανω;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΦΟΤΟΓΡΑΦΟ ΠΗΓΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΑΤΟΣ,ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕ.ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.Κ.ΜΟΧΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 2#
Δεν ξέρω κ Γικονογλου τι ακριβώς έγινε με τον κ Λιολιόπουλο.. αλλά αν είναι όπως λέει ΠΑΣΟΚ καλά έκανε και ΔΕΝ στήριξε τον υποψήφιο που διάλεξε να γίνει υποχείριο του Μεγαλοβουλευτή κ Χαλκίδη και πήγε απέναντι όπως κάναμε και πολλοί άλλοι ΠΑΣΟΚ και αντισταθήκαμε στο, πολύ σωστά διπλοκομματικό παιχνίδι. Μπράβο κ Λιολιόπουλε και μεις το ίδιο κάναμε.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Θα ηθελα και εγω να ηταν ετσι οπως τα λες ανωνυμε, αλλα δυστυχως δεν ειναι...
Αν ημουν εξυπνος σαν εσενα ισως καθόμουν σε καποιο γραφειο και να με πληρωνουν να γραφω ανωνυμα σχόλια σας αυτο....
Υ.Γ. Αν εχεις τα κοτσια να γραφεις επωνυμα οπως εγω, γινε οσο αδιάκριτος θελεις. Εγω πάντα απαντάω.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.ΕΧΕΙΣ 3 Η 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ΄. ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΑΧΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ.ΟΥΤΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΗΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΣ ΨΑΧΝΕΣΕ ΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΕΒΑΛΕ.

cocos21 είπε...

ΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.....ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ,ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟ....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ? ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!! ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ!!ΕΚΑΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!! ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ!!

cocos21 είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ....Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ,ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ,ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΝΙΚΟΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑ;ΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ....ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ e-mail ΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Λιολιόπουλος έσπευσε να τα "χώσει" στον Γικόνογλου με την πρώτη παρουσία του σε δημοσία εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια και εντελώς αυθαίρετα του καταλογίζει σύμπραξη με τον νεοδημοκρατή βουλευτή.

Επειδή το κείμενο του κ. Λιολιόπουλου γράφηκε με αφορμή τη συγκεκριμένη σύσκεψη, δεν κατάλαβα προς τι τόσο μένος εναντίων του βουλευτή ο οποίος πήρε το λόγο και είπε τις απόψεις του.
Στην επιστολή του κ. Λιολιόπουλου δεν γίνεται κριτική σε όσα είπε ο βουλευτής αλλά μια επίθεση με γενικές και αόριστες κατηγορίες περί "δικομματικού παιχνιδιού".

Εντάξει...
Το καταλάβαμε ότι ο κ. Λιολιόπουλος δεν γουστάρει τον βουλευτή Θανάση Γικόνογλου.
Δικαίωμα του είναι.

Πασόκος είναι (ο κ. Λιολιόπουλος) και πήγε (και στήριξε ανοικτά) με τον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ. στην Αλεξάνδρεια για να κτυπήσει τον Γικόνογλου.
Ας μη κρυβόμαστε ρε παιδιά.
Η δικαιολογία ότι ο Χαλκίδης στήριξε Γκιόνογλου για αυτό "εμείς" οι γνήσιοι πασόκοι πήγαμε με τη Νέα Δημοκρατία είναι παιδιάστικη.
Στο κάτω - κάτω, ο Χαλκίδης πήγε σε μια παράταξη με επικεφαλής έναν πασόκο ξάδελφο πασόκου βουλευτή κι όχι το αντίθετο.
Και γιατί δεν είναι μαγκιά ενός πασόκου Δημάρχου να καταφέρνει έναν βουλευτή της Ν.Δ. να τον στηρίξει (που σημαίνει ότι τον εκθέτει και προκαλεί σοβαρό ρήγμα στο εσωτερικό της τοπικής Ν.Δ.) και είναι μαγκιά να πηγαίνουν κάποιοι πασόκοι, (όπως ο κ. Λιολιόπουλος), να δίνουν γη και ύδωρ στη Ν.Δ. (προκαλώντας έτσι αυτοί βαθύτερο ρήγμα στο εσωτερικό του τοπικού πασόκ);
Και τέλος, αν ο κ. ΛΙολιόπουλος δεν γουστάρει Γικόνογλου, δεν σημαίνει ότι νομιμοποιείται με τη σφραγίδα του προέδρου ενός σωματείου αγροτικού να δίνει στη δημοσιότητα παραγγελτικές επιστολές.
Είχε απόφαση Δ.Σ. του Σωματείου του, να καταγγείλει έναν βουλευτή και για ποιο λόγο; Γιατί από το κείμενο δεν φάνηκε ότι υπήρχε ουσιαστικός λόγος που αφορά το επάγγελμα του για να επιτεθεί έτσι στον βουλευτή.
Ας μας πει τι κακό έκανε ο συγκεκριμένος βουλευτής σε βάρος των τευτλοπαραγωγών για να τον μουτζώσουμε όλοι μαζί.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Βλεπω φίλε Χάρη Μόχλα,οτι η συζητηση που γινεται εδω για το θεμα, ειναι πολυ ενδιαφερουσα και με πολυ καλα σχόλια. Τιμη μου λοιπον να απαντω δημοσια σε ανθρωπους που εχουν επιχειρήματα οσο και αν διαφωνώ μαζι τους. και κ ανωνυμια δεν με πειραζει, τη σεβομαι, αρκει να υπάρχει επίπεδο.
@coccos 21,
σε αυχαριστω για τα καλα σου λόγια, με τιμoυν ιδιαιτερα, παροτι προφανέστατα διαφωνεις μαζί μου σε καποιες επιλογες μου και βεβαια το σεβομαι απολυτα αυτο.Ποτε ομως δεν εχω την απαιτηση να αποδεχονται οι αλλοι τις αποψεις μου, απο που βγαζεις αυτο το συμπέρασμα; Εχω ενα παθος με την αλήθεια (η με αυτο που σε εμενα φαινεται αλήθεια) και να μιλαω πάντα δημοσια, οπως χρόνια κανω μεσα απο μπλογκς εφημερίδες και δημοσιες τοποθετήσεις μου. Εχω υπηρετησει- μεταξυ πολλών αλλων- στην τοπικη αυτοδιοικηση ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ δημοτικος συμβουλος και το κομμα του ΠΑΣΟΚ ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ γραμματέας Δ.Ο. του, παντα με αυτο το γνώμονα, δηλαδη την αλήθεια.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Για τον ανωνυμο στις 11:22:
Δεν ειναι θεμα τον αν γουσταρω ή οχι τον κ Γικονογλου. Προφανως και δεν τον ψηφιζω αφου δεν εκτιμώ ιδιαιτερα την πολιτικη του παρουσια, αλλα αυτο ειναι κατι που δεν ενδιαφερει και πολλους.
Αισθανθηκα την αναγκη να απαντησω σε μια ανακοίνωση του βουλευτη που εξεδωσε πολυ αργοτερα απο την συγκεντρωση μας στο δημαρχείο, τα γραφόμενα τις οποιας δεν ειχαν απολυτως καμια σχεση με αυτα που ειπε εκει. Ευτυχως ο κ. Μοχλας εχει ανεβάσει το σχετικό βίντεο και μπορείς να το διαπιστώσεις, θεωρωντας οτι η επιστολη αυτη οχι μονο δεν βοηθαει στον αγωνα μας αλλά απεναντιας τον υποσκάπτει.
Ο κ. Γικονογλου μιλαει για λαικισμό που ισως να αναφερεται σε μια ανακοινωση του σωματειου μας που προηγηθηκε της ημεριδας στην οποια διαμαρτυρόμαστε για την πολιτικη στο θεμα της ΕΒΖ.
Για αυτο και αντεδρασα. Θεωρησα υποπτη την επιστολη οτι δεν εξυπηρέτησε παρα μονο πολιτικα παιχνίδια μεταξύ φίλων στις πλάτες , κατι που δεν ανεχόμαστε ως τευτλοπαραγωγοι. Και πολυ φοβαμαι πως δεν εκανα λαθος.
Ειναι επισης αλήθεια οτι την επιστολη την εγραψα μόνος μου και απηχεί τη δικη μου αποψη. Ηταν δικη μου και οχι του σωματειου για αυτο και εχει το δικό μου μονο όνομα. Ειναι ομως γεγονος οτι συμφωνει μαζι μου το ΔΣ αφου ηδη εχουμε μιλησει στο τηλέφωνο,και συγουρα θα το θεσω στην επομενη συνεδριαση και θα βγει και σχετικο ψηφισμα.
Ενδεικτικα θα ηθελα να αναφερω οτι μετα το τελος της συνάντησης στο δημαρχειο, πηγαμε μια παρεα συναδελφων για φαγητο, οι περισσοτεροι των οποιων ηταν απο το νομο Πελλας. Ολοι ρωτουσαν να μαθουν ποιος ειναι αυτος που μιλησε τελευταιος και τι ειναι αυτα που ελεγε, αν εβγαλε κανεις νοημα κλπ. Οταν τους ειπα οτι ειναι βουλευτης, δεν το πηστευαν...
Σχετικα με την αποφαση μου να στηριξω Δημητριαδη νομιζω οτι τα παντα ειναι καταγεγραμμενα σε δημοσιες τοποθετήσεις μου.
Τωρα το αν εκανα καλα, θα μας κρίνει ολους η ιστορια. Εγω την συνειδηδη μου την εχω ήσυχη πάντως.
Για αλλους αμφιβάλω...
Ευχαριστω.

cocos21 είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΣΟΦΟΤΕΡΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΣΙΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.ΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΦΑΡΕΣ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια κύριε Λιολιόπουλε, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ και κάνεις ότι μπορείς για να τον αποδομήσεις.
Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Αφού ως στέλεχος του τοπικού παοσκ αισθάνεσαι όμορφα για την εκλογή του Δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας, τι άλλο να λέμε τώρα;
Η ιστορία δε νομίζω ότι θα σε κρίνει, γιατί έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πρόσωπα από εσένα.
Αν πάλι εσύ νομίζεις ότι με αυτά τα καμώματα έχεις κατακτήσει μια θέση στο "πάνθεον της ιστορίας"... είσαι ευτυχισμένος και... καλά να περνάς μέσα στον μικρόκοσμο που έχεις φτιάξει για να κρίνεις τον εαυτό σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός υπάλληλος αυτού που το παίζει βουλευτής αλλά εί΄ναι άσχετος τελικά έχει ξεσκιστεί να γραφεει κατά του Λιολιοπουλου. ΆΞιος ο μισθός του. Οσο για την ουσια να πούμε ότι ο ανύπαρκτος βουλευτής πολιτικά είναι τελειωμένος και το ξέρουν και οι πέτρες αυτό και πρέπει από τωρα να ψάχνει για δουλειά. Αν θέλει μπορεί να του βρούμε εμείς μια στα χωράφια μας ή να τον κάνουμε οδηγο στη πατζαρομηχανή αν εχει διπλωμα οδήγησης. Αντε πια με με την υποκρισία.