Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κ. Χατζηδάκη στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη πριν από λίγο. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σ. Ακριτίδη, τον πρώην βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λαζ. Τσαβδαρίδη, τον πρόεδρο την ΤΕ Αλεξάνδρειας της ΝΔ Δ. Τοπάλη και άλλα στελέχη του κόμματος έφτασε στις 12:15 στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του.
Ο δήμαρχος άρχισε αμέσως την ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής και του δήμου προτάσσοντας το μέγα θέμα της...
τιμολογιακής πολιτικής της ΕΒΖ που αναγκάζει φέτος την πλειοψηφία των παραγωγών να αλλάξουν καλλιέργεια με δυσάρεστες συνέπειες σε έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που ασχολούνται με το κύκλωμα παραγωγής και συγκόμισης των τεύτλων.
Ακολούθως ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε στο ζοφερό κλίμα που επικρατεί στο χώρο της αυτοδιοίκησης με τους ελάχιστους πόρους και τις πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες καθώς επίσης και στην δύσκολη κατάσταση που βρήκε τον παλιό δήμο Αλεξάνδρειας τόσο στα οικονομικά όσο και στον τομέα του προσωπικού.
Ο Κ. Χατζηδάκης με ενδιαφέρον και υπομονή άκουσε τον δήμαρχο σε όλη την ενημέρωση που του έκανε, υπέβαλε ερωτήσεις για να έχει σφαιρική άποψη, όπως είπε.
Ακολούθως ο κ. Χατζηδάκης αναχώρησε για να επισκεφτεί το συνεταιριστικό εργοστάσιο της ΑΛΜΕ και στη συνέχεια του προγράμματος θα έδινε συνέντευξη τύπου στην Βέροια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έφαγε καμιά μπούφλα ή την γλύτωσε?
προσφέρονται τα μαγουλάκια του.