Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΑΣ΄ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ

Το έχουμε ξαναπεί αλλά θα το ξαναπούμε. Οι Πασόκοι έχουν χάσει το μέτρο. Από τη μια ο Μπόλαρης που φαίνεται ότι έχει άλλου τύπου ικανότητες και από την άλλη η Τζάκρη που ότι σκέφτεται το λέει.
Τι έγινε με τους δυο αυτούς πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ; Ο μεν πρώτος είπε με στυλ μυστήριο ότι "άλλες δυνάμεις είναι αυτές που δεν...
αφήνουν να τελεσφορήσει η υπόθεση της ΕΝ ΚΛΩ και ούτε του Παπανδρέου περνάει" και η δεύτερη απάντησε στους απλήρωτους εργάτες επί διετία ως η τελευταία αδαής χωριατοπούλα ευρισκόμενη σε καφέ με τις φίλες της.
Τι είπε η Θοδώρα; Τι είπε η υφυπουργός κοτζάμ δικηγόρος στους εργάτες μιας βιομηχανίας που με νόμο θέλει να τη σώσει αλλά δεν μπορεί ο Παπανδρέου; Είπε "και τι τον θέλετε τον Βενιζέλο; Να πουλήσει κανένα τανκ για να πληρωθείτε;"
Μιλάμε για απείρου κάλλους απάντηση και μεγαλειώδη πολιτική σκέψη της υφυπουργού Θοδώρας που συναγωνίζεται σε ευρηματικότητα αυτή του Μπόλαρη που ανακάλυψε "άλλες δυνάμεις" που φρενάρουν τη λύση στο πρόβλημα της ΕΝ.ΚΛΩ
Δεν ξέρω, τι να πω. Οι πολιτικοί αυτοί έχουν χάρισμα αφενός να μην μπορούν να λύσουν ένα θέμα ζωής για εκατοντάδες εργάτες και αφετέρου να όταν ανοίγουν το στόμα τους να πετάγονται ...λεκτικά βατράχια.
Αγαπητή Θοδώρα, οι εργάτες της ΕΝ ΚΛΩ ήθελαν να δουν και τον Βενιζέλο όχι για να διαπιστώσουν αν έπιασε τόπο η δίαιτα και έχασε κιλά. Ήθελαν να τον δουν για να του πουν αυτά που έχουν πει σε όλο το Υπουργικό Συμβούλιο και ακόμα περιμένουν λύση.
Αγανάκτησαν οι άνθρωποι να τους δουλεύετε εν ψυχρώ και ακόμα απορώ με την υπομονή τους και με τον πολιτισμένο τρόπο που σας φέρονται.
Βλέπω τους συνδικαλιστές τους να κάνουν πηγαδάκι με βουλευτές του Πασόκ και απορώ που βρίσκουν αυτή την ψυχραιμία και την υπομονή.
Λοιπόν, υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις σύμφωνα με τον Μπόλαρη που δεν επιτρέπουν τη λύση στην ΕΝ ΚΛΩ και με δυο άρματα μάχης ξεκαθαρίζει το τοπίο. .

Οι φωτογραφίες από ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: