Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ; ΗΡΘΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ. ΠΟΙΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΝ

Η επίσκεψη Ραγκούση στην Ημαθία δεν απέδωσε απολύτως τίποτα για το νομό. Τίποτα το νέο δεν είπε ο υπουργός Εσωτερικών για το νομό που συνεχίζει να βιώνει την ανεργία, την αποβιομηχάνιση, την υπανάπτυξη. Τίποτα το ελπιδοφόρο δεν ακούστηκε από το στόμα του ει μη μόνο ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου χωρίς αναστολές.
Το μόνο κέρδος που βγήκε από την έλευσή του δεν ήταν βέβαια για το Νομό Ημαθίας αλλά για τους γνωστούς ανθρώπους που...επιδίωξαν επαφές με τον υπουργό. Αυτοί οι παρατρεχάμενοι, αυτοί που ήθελαν κάποιο ραντεβού για προσωπικό τους θέμα, αυτοί που θα ήθελαν να πιάσουν κάποια άκρη ώστε να την εκμεταλλευτούν όταν χρειαστεί. Βέβαια, υπήρχαν και ορισμένοι, για να να μην πω μόνο μια περίπτωση, που το μόνο μέλημα ήταν να βγει όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες. Το κακό όμως έγινε, διότι έκλεψε την παράσταση η απαστράπτουσα υφυπουργός από την Πέλλα Θ. Τζάκρη που κατέφτασε χωρίς να ειδοποίησει κανέναν και ήταν δίπλα στον υπουργό και όπως ήταν φυσικό τα φλας των φωτογράφων ήταν στραμένα πάνω της.
Θα πρέπει να έπιασε μεγάλη στεναχώρια αυτές και αυτούς που είχαν στο μυαλό τους, είχαν εκπονήσει στρατηγικό σχέδιο πλησιάσματος του υπουργού Ραγκούση ώστε να φωτογραφηθούν μαζί του δήθεν συνομιλώντας μαζί του για σπουδαία και υψηλά θέματα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα. Δίπλα στους υπουργούς δεν κάθονται πάντα γλάστρες αλλά και άλλοι, που είναι ίσως πιο χρήσιμοι από τα ...καλλωπιστικά.
-Η φωτογραφία από το verianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: