Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ;

της Άλμα

Ο συμπαραστάτης του δημότη σε ποιόν θα πρέπει να συμπαραστέκεται; Στο δημότη ή στο δήμο; Σε περίπτωση που θα εκλεγεί ο κ. Καρέλης (εάν και εφόσον βρεθούν οι 22 ψήφοι) τότε θα επρόκειται για παρωδία θεσμού,αφού τη μια μέρα θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και την άλλη,στην πραγματικότητα, θα διοριστεί σε συμπαραστάτη του δήμου. Εάν ο κ. Καρέλης θέλει να έχει.....
ένα πολιτικό μέλλον, ας μη το υπονομεύσει με τέτοια αναξιοπιστία, ο ίδιος.Όσον αφορά την εκφρασμένη επιθυμία του κ. Παράσχου για την ίδια θέση,καλό θα ήταν να σκεφθεί ότι δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δε χωρούν.Είναι ήδη άρτι εκλεγμένος πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Ημαθίας. Όσο για το δέλεαρ της αμισθίας που βάζει, θα μπορούσε να αξιολογηθεί θετικά, στην περίπτωση που ήταν εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση.Τώρα όμως ,μάλλον ως εκ του πονηρού φαντάζει αυτή του η προσφορά.Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο νομοθέτης αμοίβει αυτή τη θέση και μάλιστα πολύ καλά.Ίσως ένας λόγος να είναι για να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία του συμπαραστάτη. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι ποια στάση θα κρατήσει ο δήμαρχος.Περιμένουμε από αυτόν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,να περιφρουρήσει την αξιοπιστία του, να διατηρήσει το κύρος του και να μη μας απογοητεύσει.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??? KaraBelas

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να σας συγχαρώ για αυτή την ανάρτηση. Ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη δεν πρέπει να είναι αντικείμενο ούτε προεκλογικής συναλλαγής , ούτε σκαλοπάτι αναρρίχησης , όπως πιστεύει ένας εκ των δύο κυρίων που αναφέρονται είναι ένας νέος θεσμός , που εάν λειτουργήσει σωστά , και με αντικειμενικά κριτήρια , θα προσφέρει πολλά και στον δημότη , αλλά και στον Δήμαρχο. Επομένως είναι στο χέρι του Δημάρχου, αλλά και τις πλειοψηφίας κατά πρώτο λόγο να κάνει την σωστή επιλογή, αλλά ειδικά για τον κ Δήμαρχο θα έχει σημαντική βαρύτητα η απόφαση του , και κατά την γνώμη μου θα σημάνει πολλά !

Ανώνυμος είπε...

MOY ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ.
ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ .
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, μην μας απογοητεύσεις με τις επιλογές σου, θα είναι κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΕΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ-ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;;;
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ/ΦΙΛΟ/ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;

Ανώνυμος είπε...

2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΓΩΝΑ Ο.Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΤΡΕΧΕ.ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΓΩΝΑΣ Ο.Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΡΕΧΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τον νέο θεσμό του Συμπαρατάτη του Δημότη θέσπισε ο νομοθέτης στον Ν.3852/2010 και απαίτησε να συντρέχουν στο πρόσωπό του, ενδεδειγμένο κύρος και εμπειρία. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αν ενα από τα δύο αυτά προσόντα δεν διαθέτει ο Καρέλης, τότε συμφωνώ και γω ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΘΟΡΑ...ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΦΗ!! ΕΛΕΟΣ!!! Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕ!! ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟ!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ! ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Βέροια για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη προτείνει συνταξιούχο Εισαγγελικό λειτουργό, εμείς εδώ ασχολούμαστε με τον Καρέλη, τον Κίμωνα, και τον Μαστοροδήμο, μα τέλος πάντων δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από αυτή την μιζέρια , και την κάθε είδους κομματικά συναλλαγή? Ο κ Δήμαρχος έχει τεράστια ευθύνη για αυτή την επιλογή , θα πρέπει να επιλεγεί άτομο, που να διαθέτει όλα τα εχέγγυα για το θεσμό αυτό . Περιμένω από τον κ Δήμαρχο να υλοποίηση τις προεκλογικές εξαγγελίες περί αξιοκρατίας. Ίδωμεν

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειαζονται νομιζω ουτε εισαγγελεις ουτε δικηγόροι, ουτε καθηγητές , ούτε ταχα μου ταχα μου ... ενα απλό και νέο ατομο που θα αντιλλαμβάνεται τα προβλήματα μας και φυσικά δεν θα είναι απο τον κ ύ κ λ ο του Δημητριάδη!! αλλά δεν το νομίζω διότι αποδεικνίεται ήδη ότι όλοι οι προιστάμενοι στην Αλεξάνδρεια είναι από το Πλατύ!! Αρα λοιπόν η Αλεξάνδρεια ψήφισε Δήμαρχο για το Πλατύ ή από το Πλατύ???