Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ¨"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΟΝ ΟΑΣΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη από εκπροσώπους και πολίτες της κίνησης «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» ενάντια τις αυξήσεις στα τιμολόγια των εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)....
Το συλλαλητήριο είχε αφετηρία την πλατεία Αρχαίας Αγοράς και στη συνέχεια οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια σε θαμώνες καφετεριών και περαστικούς.

Στη στάση "Αριστοτέλους", στο ύψος της οδού Μητροπόλεως, οι διαδηλωτές επιβιβάστηκαν σε περισσότερα από 15 διερχόμενα αστικά λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και τα κατέλαβαν συμβολικά.

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωπος της κίνησης “Επιβάτες Θεσσαλονίκης”, δήλωσε: "Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν θα σταματήσουν, αν δεν ανακληθούν οι υπέρογκες αυξήσεις στα εισιτήρια. Δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε, αλλά οι αυξήσεις, που επέβαλαν, ξεπερνούν και το 33% για ορισμένους τύπους εισιτηρίων σε μία εποχή σκληρής λιτότητας".

Για το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, και πορεία μέχρι τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην περιοχή Χαριλάου.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: