Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ!!!

Το ότι ένας υπουργός δηλώνει άγνοια για το τι κάνουν οι υφιστάμενοί του ασφαλώς δεν περιποεί τιμή για τον ίδιο. Όμως όταν ο υπουργός αυτός έχει, υποτίθεται, υπό την εποπτεία του το στρατό της χώρας, τις ένοπλες δυνάμεις της δηλαδή, και δηλώνει άγνοια για την άσκηση που έκανε μια συγκεκριμένη μονάδα τότε το πράγμα γίνεται επικίνδυνο.
Ο υπουργός αναπληρωτής Άμυνας Μπεγλίτης δήλωσε από το βήμα της Βουλής,..απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΚΕ, ότι είχε άγνοια για την άσκηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς, το χρονικό διάστημα της Πέμπτης 3/2 και Παρασκευής 4/2, στην περιοχή Κορομηλά.
Όπως είχαμε γράψει από τους πρώτους εδώ στα ΧΡΟΝΙΚΑ, και μάλιστα πριν ακόμα γίνει η άσκηση, η συγκεκριμένη Ταξιαρχία έκανε την άσκηση που εντάσσεται στη λογική του ΝΑΤΟ και που έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, της καταστολής λαϊκών αντιδράσεων. Ο Μπεγλίτης δηλώνοντας άγνοια και ότι θα ρωτήσει να μάθει τι ακριβώς έγινε αποδεικνύει περίτρανα ότι και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας τις διοικούν εξωθεσμικά κέντρα, το ΝΑΤΟ εν προκειμένω, και ότι τύποις αυτός και ο Βενιζέλος προϊστανται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: