Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Aργά το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, κατέφτασε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του ο Κώστας Καρέλης με την σύζυγό του και συνεργάτες του. Τον υποδέχτηκαν οι παρεβρισκόμενοι και ο Φ. Δημητριάδης με θερμή αγκαλιά, απόδειξη της αγαστής συνεργασίας τους και την αναγνώριση της προσφοράς του στο εκλογικό αποτέλεσμα που κατέγραψε ο συνδυασμός στον δήμο Μελίκης.
Ο Κ. Καρέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση στα "ΧΡΟΝΙΚΑ" τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και για την στάση του βουλευτή Μιχ. Χαλκίδη.
Είπε:
"Οι πολίτες του νυν δήμου Μελίκης σήμερα έδειξαν ότι αναγνωρίζουν τους ικανούς και τους στηρίζουν. Ψήφισαν με δημοκρατική αίσθηση ευθύνης και στάθηκαν όρθιοι σε κάθε είδους πιέσεις, εκβιασμούς και περίεργες συνθήκες που πήγαν κάποιοι να χρησιμοποιήσουν.
Νικήσαμε γιατί στον δήμο Μελίκης, όλοι όσοι είμασταν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι όπως εγώ, δουλέψαμε ως ομάδα, μονιασμένοι και αγαπημένοι γιατί όλοι θέλαμε να κερδίσει το ψηφοδέλτιο και δεν προτάξαμε το προσωπικό μας εκλογικό συμφέρον.
Η νίκη μας είναι ακόμα πιο μεγάλη γιατί οι συμπολίτες δεν άκουσαν τίποτα και λειτούργησαν με το δικό τους προσωπικό κριτήριο. Τους ευχαριστούμε όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: