Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας το συνδυασμό μας, «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας», σε πρώτη δύναμη στην εκλογική αυτή αναμέτρηση, αλλά και όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί δικαίωση των αγώνων όλων των ανθρώπων που πίστεψαν σε μας, στη διάθεση και την ικανότητά μας να προσφέρουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Κυρίως, όμως, συνιστά νίκη όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, που επιθυμούν, ο διευρυμένος πλέον Δήμος, να κάνει το μεγάλο άλμα προς την πρόοδο και την ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, είναι κι ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας προς αυτούς που επιχείρησαν να διχάσουν την κοινωνία μας, σε μια εποχή που είναι επιτακτικότερη από ποτέ η ενότητα και η κοινωνική συνοχή.
Σας καλώ όλους να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την τελική νίκη τη δεύτερη Κυριακή, ώστε να μπορέσουμε από κοινού να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: