Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

VIDEO - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βέροια από τον ΣΥΡΙΖΑ - Να ανοίξει τωρα η ΕΡΤ με δημόσιο χαρακτήρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν για την φασιστικής κόπιας απόφαση της Κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει την δημόσια τηλεόραση. Οι οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των Οικολόγων -Πράσινων ακολούθησαν και...
στη βάση των δικών τους πλαισίων εξέδωσαν ανακοίνωση - κάλεσμα στον ίδιο χώρο, την πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια. Η περίσταση επέβαλε να είναι εκεί και η οργάνωση του ΚΚΕ στη Βέροια αλλά δυστυχώς η μοναχική πορεία συνεχίζεται.


Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Κ. Αδάμος, μέλος της ΝΕ Ημαθίας και ήταν έντονα επικριτικός για την απόφαση να πέσει μαύρο στους δέκτες μας, τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και θα πέσει όχι με κοινοβουλευτικά μέσα αλλά με αγώνες στο δρόμο.

Αμέσως μετά πήρε το μικρόφωνο μια μάνα που με έντονη συναισθηματική φόρτιση είπε ότι το παιδί της έφυγε μετανάστης και ότι ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί.



Στη συνέχεια, πήρε το λόγο μια εργαζόμενη στην αλυσίδα σούπερ Μάρκετ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, η κ. Σούλα Γαλίκα που περιέγραψε το διαρκές δράμα των συναδέλφων της στην εταιρία.



Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Λευτέρης Παπούλιας χαιρέτισε την συγκέντρωση τονίζοντας ότι δεν πρέπει να μείνει κανείς μόνος στην σημερινή κατάσταση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι θα γίνει ξινή η σούπα, το βλέπουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε συγκέντρωση και συνδράμουν συνδικαλιστικές οργανώσεις που δεν μπορούν να το κάνουν...κανονικά λέμε. Να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις τους γίνεται, να συρθεί όμως η ΕΛΜΕ!!! Μπράβο κύριε πρόεδρε. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν προσέχει με ποιούς πάει; Τι αντικαπιταλιστές είναι; Λεβέντες!

Ανώνυμος είπε...

Άξιζε τον κόπο η τοποθέτηση του Αδάμου.Από τα καλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!