Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Είναι ασφαλισμένοι οι εργάτες; Τα οχήματα;

Σήμερα το πρωί από την ραδιοφωνική συχνότητα του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm τέθηκε ευθέως ένα ερώτημα από τον Νίκο Λιολιόπουλο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος “ΔΡΑΣΗ”. Το ερώτημα αφορούσε στους εργάτες και το τεχχνικό προσωπικό που απασχολούνται στο έργο της ανάπλασης στην...
 Αλεξάνδρεια.


Ο κ. Λιολιόπουλος είπε: “Βλέπω εδώ και αρκετό καιρό ότι στο έργο της ανάπλασης δουλεύουν ορισμένα συνεργεία και ρωτώ ευθέως. Έχουν ασφάλεια όσοι εργάζονται στο έργο;”

Το ερώτημα σαφές όπως σαφής θα πρέπει να είναι και η απάντηση τόσο από την πλευρά του εργολήπτη, τέως δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου και των συνεργατών του- συνεταίρων του εργολάβων που από κοινού κατασκευάζουν το έργο όπως και από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΙΚΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ).

Παράλληλα, ετέθη το ερώτημα που αφορούσε στο αν τα οχήματα που απασχολούνται στο ίδιο έργο είναι ασφαλισμένα και αν έχουν τακτοποιημένες όλες τις υποχρεώσεις που έχει ένα τέτοιο επαγγελματικό όχημα όπως για παράδειγμα τα τέλη κυκλοφορίας που συνεπάγεται ότι έχει τις ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας. Το ερώτημα ετέθη και όπως και το προηγούμενο αναμένει απάντηση από τους αρμόδιους φορείς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι εργάτες που απασχολούνται στα αγροκτήματα σου έχουν ασφάλεια δλδ εργόσημο Νίκο?Σωστό το ερώτημα σου αλλά περιμένουμε και από εσένα να απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Λιολιόπουλος ε; Κάτι θυμίζει το όνομα.
Σε ποιο κόμμα είπες πως είναι Χάρη σήμερα;