Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

φωτογραφίες- ΗΜΑΘΙΑ- Οι 50 που επιμένουν αμετανόητοι να στηρίζουν το τελειωμένο ΠΑΣΟΚ

Παπαστεργίου, Κουκουλόπουλος, Σιδηροπούλου
Δε γράψαμε ούτε σειρά για τη "συνδιάσκεψη" που έκανε το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας γιατί ήταν μια παρωδία. Μόλις 50 φανατικοί που προφανώς δε μπορούν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο και τους δεσμούς, πάσης φύσεως δεσμούς, που  έχουν με τον κομματικό μηχανισμό. Άνθρωποι που οι περισσότεροι εξ αυτών είτε άσκησαν εξουσία, είτε θέλουν να ασκήσουν και χρειάζονται τον κόσμο που ακόμα επιμένει να το στηρίζει. Θα διακρίνετε άτομα που  προσωποποιούν το λεγόμενο "επάγγελμα ΠΑΣΟΚ" και που έχουν ανάγει το κενό σε προϊόν και θέλουν να το εξαργυρώσουν στις εκλογές. Θα δείτε και...
ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να απουσιάζουν και είναι απορίας άξιον η παρουσία τους. Ελάχιστοι, αλλά το πιθανότερο είναι να χρειάζονται υποστήριξη άλλου τύπου κι όχι να πάνε να εκτονωθούν σε χαμένες διαδικασίες. Εκτός κι αν τη βρίσκουν να πυροβολούν πολιτικά πτώματα.
Δείτε προσεκτικά τους 50 που πήγαν στη δήθεν συνδιάσκεψη Ημαθίας και συχγαρείτε τους όταν τους συναντήσετε.


Ο Ν. Μπρουσκέλης που ενδιαφέρεται για τη δημαρχεία στην Αλεξάνδρεια και ακριβώς μπροστά του ο νεολαίος των 80 δεν αντέχει τον συγκλονιστικό Κουκουλόπουλο και ...κοιμάται

Ο Θ. Γικόνογλου πήγε κάθισε στην ασφάλεια που δίνει ο Χ. Καφτεράνης.
Τώρα, τι  δουλειά είχε ο Χάρης εκεί; Τι να πω..

Κλασσικά ο Γεωργιάδης που δεν έχει  τι άλλο να κάνει και βέβαια η Μπαλτατζίδου
που αν την πιέσει το κόμμα θα είναι υποψήφια βουλευτής.

Άντε, ο Σιδηρόπουλος είναι η δουλειά του και πήγε. Ο Μουστάκας με τον Μηνόπουλο
τι έπαθαν και θυμήθηκαν το ΠΑΣΟΚ;



Όχι, ο Γιαννουλάκης δεν πήγε στο ΠΑΣΟΚ. Εκείνη την ώρα έκοβε την πίτα του
ο συνδυασμός του Τσαβδαρίδη και είπε να χαιρετήσει τον Πάρι
Αν. Βλαζάκης και πιο πίσω ο Φ. Πουρλιοτόπουλος μεταξύ άλλων . Ο μέσος όρος ηλικίας πλησιάζει τα 70 χωρίς να είναι κακό αυτό. Ζωή να έχουν

Ελευθεράκης, Κούτρας, Γιοβαννόπουλος μεταξύ άλλων. Παλιός γραμματέας της ΝΕ ο
πρώτος, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας ο δεύτερος και γραμματέας της οργάνωσης Αλεξάνδρειας ο  τρίτος

Κι ο Καραμπατζός εκεί. Ο μόνος από την αυτοδιοίκηση που πήγε.
Απουσιάζαν Ουσουλτζόγλου και Γκιόνογλου, τι κι αν είχαν πάρει το χρίσμα..



Νάτος κι  ο πλέον μνημονιακός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και  για δυο φεγγάρια υπουργός. Ο Τόλκας σας φαίνεται κατηφής ή έτσι μου φαίνεται;


Ο υφυπουργός και στενός συνεργάτης του Βενιζέλου τα λέει με τον πρόεδρο της ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ Τ. Χαλκίδη. Η Θ. Σιδηροπούλου παρακολουθεί με ενδιαφέρον ώστε να παρέμβει όταν παραστεί ανάγκη.


Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα σάιτ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ (οι περισσότερες), ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ, ΝΑΟΥΣΑ ΝΙΟΥΣ, ΛΑΪΚΟΥΡΑ, εφημερίδα ΛΑΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΝΙΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολια κατω απο τις φωτογραφιες ειναι ολα τα λεφτα!!! Συνχαρητηρια πραγματικα απο ψυχης.
Και τα πραγματα οποιος και να τα δει, ΑΚΟΜΗ και κομματοσκυλο θα καταλαβει οτι ετσι ειναι οπως γραφτηκαν πιο πανω. Τοσο στο κειμενο οσο και κατω απο τις φωτο.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ είπε...

φιλε χαρη απ'οτι καταλαβες και συ εχουν ολοι τους εξερετικη φωτογενεια.να συμπληρωσω πως ολοι τους ειναι βολεμενοι,και επομενως υποχρεωμενοι να βρισκονται εκει.
ειναι ομως τεραστιο το θρασος των βουλευτων του νομου μας που στα προσωπα τους δεν διακρινετε η ντροπη.η θλιψη,η ευθυνη για το οτι ηταν αμεσα υπευθυνοι για τα χιλια μυρια που τραβαει σημερα ο κοσμακης.Αντιθετως ως αποφητοι της δραματικης σχολης του ΠΑ.ΣΟ.Κ προσπαθουν να μας πεισουν οτι ολα πανε ρολοι και οι καλυτερες μερες ειναι μπροστα μας.
ιχνος τσιπας και συνεσθηματων δεν διακρινει κανεις πανω τους.και η συμπονια τους ψευτικη μιας και δεν ξερουν απο συμπονια αφου δεν την χρειαστηκαν ποτε οι καλοζωησμενοι και καλοθρεμενοι αντιπροσωποι μας στην ελληνικη βουλη.
κριμα και παλι κριμα στο μποι τους και στο φαρδος τους.
Περιμενα ελαχιστα απο αυτους,αλλα οχι..ΤΙΠΟΤΕ.
εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να ζητησω συγνωμη απο τους συνπολιτες μου που τους ψηφησα.

ΜΥΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ βούλεται απωλέσαι!!!