Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δε θέλουν στους νομούς τους τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών οι ΝΔκράτες βουλευτές-

Καράογλου - Αγοραστός
Τους έπιασε ο πόνος όλους και ο ένας μετά τον άλλον βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Δε θέλουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσση μεταναστών στον τόπο τους αλλά όμως θέλουν να τους μαντρώσουν, να "καθαρίσουν" την Αθήνα και ορισμένες μεγάλες πόλεις. Δε λένε ότι δε θέλουν να γίνουν στρατόπεδα ούτε νοιάζονται για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν εντός αυτών των χώρων. Ούτε βέβαια για το πάρτι των εκατομμυρίων που θα γίνει και θα τα...
τσεπώσουν οι κολλητοί εργολάβοι που θα αναλάβουν τις υποδομές και τη συντήρηση και την τροφοδοσία και τη φύλαξη των στρατοπέδων.
Δε συγκινούνται οι βουλευτές των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ίσως και κάποιοι άλλοι που δεν πρόσεξα από το γεγονός ότι θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων. Όχι. Είναι αναφανδόν υπέρ του φασιστικού αυτού μέτρου αλλά δε τα θέλουν στην αυλή τους.
"Να γίνουν στην Αθήνα" είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, στέλεχος της ΝΔ ο Αγοραστός. Το ίδιο είπε και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Καράογλου που έμαθε ότι ο Χρυσοχοϊδης θέλει να κάνει το στρατόπεδο στα Λαγκαδίκια αποθήκη ανθρώπων. Ο Καράογλου δε θέλει γιατί θα χάσει ψήφους και λέει ότι πρέπει να γίνει διάλογος με την τοπική κοινωνία και μετά τις εκλογές να ληφθεί η όποια απόφαση.
Είναι και άγαρμποι οι υποκριτές βουλευτές. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους, η εξουσία τους. Τι κι αν φυλακιστούν σε άθλιες συνθήκες δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι; Εδώ δε τους νοιάζει για τους Έλληνες, θα νοιαστούν για τους ξένους;

Κλείνοντας θέλω να πω κάτι για τον Χρυσοχοϊδη. Άνοιξε το θέμα αυτό γιατί κινδυνεύει να μην εκλεγεί. Άνοιξε το μεταναστευτικό και να είστε σίγουροι ότι τίποτα δε πρόκειται να γίνει απ΄ όσα λέει. Ο άνθρωπος θέλει να μαζέψει σταυρουδάκια και θα μιλήσει ακόμα πιο δεξιά από τον ίδιο τον ναζιστή Μιχαλολιάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: