Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Ανακοίνωσε δυο υποψήφιους η Ντ. Μπακογιάννη

Την προγραμματισμένη επίσκεψη της πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 27/3 στη Βέροια η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε αρχικά στην κρισιμότητα που θα χαρακτηρίζει τις επικείμενες εκλογές και κατόπιν μίλησε για τις θέσεις του κόμματο της, τονίζοντας έντονα την σταθερότητά τους.

Στη συνέχεια, τόνισε πως η...
"Δημοκρατική Συμμαχία" διαλέγει το δρόμο των διαρθρωτικών αλλαγών και των αποκρατικοποιήσεων, σε αντίθεση με αυτόν της μείωσης των μισθών. Επιπλέον η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ανοιχτή σε συνεργασίες, αλλά με προϋποθέσεις, μια εκ των οποίων είναι το αξιόπιστο κράτος με τίμιο φορολογικό σύστημα.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση για ύπαρξη γυναίκας υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο, όπου η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. δήλωσε πως "αν υπάρξει γυναίκα δεν θα είναι προϊόν ποσόστωσης, αλλά προϊόν αξίας".

Κλείνοντας, η κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε ανεπίσημα δυο εκ των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές, τον Αντώνη Αυγέρο και τον Νίκο Λιολιόπουλο (στην φωτογραφία ο πρώτος τέρμα δεξιά και ο δεύτερος αριστερά), ενώ η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.

πηγη: http://www.inveria.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re paidia o lioliopoulos stis 18 martioy psifise venizelo sthn alexandreia. sobaros einai oa an8ropos?

Ανώνυμος είπε...

Ναι εγώ θα ψηφήσω Λιολιόπουλο γιατί είναι στθερός στίς φέσεις του!!!!!! και επί πλέων είναι και αντιμνημονιακός!!!

Ανώνυμος είπε...

Με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. Κλασικοι Ελληνες που ευτυχως λιγοστευουν καθημερινα ολο και πιο πολυ!
Ολοι τους ειχαν (για αυτους στην φωτο λεω) βοηθεια απο τα κομματα στα οποια το επαιζαν κομματαρχες και ξαφνικα επειδη πιθανον δεν τους εκαναν το χατηρι , ωππππππ μια ωραια κωλοτουμπα! Δεν ξερω εαν νομιζουν καποιοι (και δεν εννοω μονο αυτους στην φωτο) οτι εκτος απο την οικογενειας τους μπορουν να ψησουν εκλογικα και αλλους.
Αλλα οχι , αυτο στην φωτο κατανταει φαρσοκωμωδια.
Και επειδη τωρα τελευταια συχνα βλεπω την φατσα της κορης του δρακουλα στο blog σου, σου προτεινω να βαλεις κανα ματι (αυτο για το κακο ματι , το κρεμαστο) στο blog καλου κακου!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιολιόπουλος ήταν στο ΠΑΣΟΚ ...μάλωσε πήγε με τον δημητριάδη ΝΔ..δεν βγήκε πήγε στο ΠΑΣΟΚ ψήφισε Βενιζελοβαζελίνη...φεύγει πάει τώρα στην κόρη του δράκουλα....καλά Λιολιόπουλε στο χωριό σου έτσι σε μάθανε...

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιολιοπουλος ψήφισε λευκο στο ΠΑΣΟΚ. Το έδειξε μαλισταε σε ολους τους παρόντες. Επισης δεν υπήρξε ποτέ αντιμνημονιακος.