Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο κουκουλοφόρος ΣΚΑΪ στην υπηρεσία της ΕΛΑΣ

της Άλμα

Μένοντας πιστός στον εντεταλμένο ρόλο του, το φερέφωνο της δοτής κυβέρνησης και καταδότης της ΕΛΑΣ, ΣΚΑΪ, καλεί τους πολίτες να καταδώσουν όσους φαίνονται σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, για επεισόδια στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου. Το θλιβερότερο όλων είναι ότι θα βρεθούν κι άλλα "δημοκρατικά" ΜΜΕ να το αναπαράγουν.
Αναρωτιέμαι εάν η νέα τακτική της ΕΛΑΣ.....

με τις δημοσιοποιήσεις φωτογραφιών είναι στα πλαίσια διαπαιδαγώγησης "νέων πολιτών" για την "προστασία του κοινωνικού συνόλου" ή τέτοιου είδους πρακτικές θεωρούνται αυτονόητες στη χούντα της εποχής μας ή μήπως είναι και τα δύο;

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από εισαγγελική διάταξη, 26 φωτογραφίες που λήφθηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τεσσάρων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012,στα επεισόδια που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας. [ Όλες οι φωτογραφίες από το site της ΕΛΑΣ ΕΔΩ ]

Στα πρόσωπα που συμμετέχουν στους βανδαλισμούς, τις βιαιοπραγίες κατά πραγμάτων και στη λεηλασία των καταστημάτων, όσο και σε άλλους επίσης αγνώστους μέχρι στιγμής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις.

Τα καταστήματα που λεηλατήθηκαν είναι τα εξής:

- Ανταλλακτήριο Συναλλάγματος επί της πλατείας Ομονοίας, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν χρήματα και μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

- Πώλησης Αθλητικών Ειδών στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα προστατευτικά ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν εμπορεύματα από το εσωτερικό του, ενώ πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

- Πώλησης Ενδυμάτων στην οδό Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν δύο ρολά ασφαλείας, έσπασαν δύο υαλοπίνακες, μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα

- Πώλησης Ηλεκτρικών Ειδών στη συμβολή των οδών Σταδίου και Δραγατσανίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας και έσπασαν τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου, στη συνέχεια μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν το κατάστημα και απεικονίζονται στις είκοσι έξι (26) φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά?Καταγγέλετε τον ΣΚΑϊ, και μετά δίνετε λινκ για τις φωτογραφίες και τα τηλέφωνα για τον κάθε πρόθυμο ρουφιάνο?!Ουσιαστικά κάνετε το ίδιο δηλαδή.Δίνετε τις φωτογραφίες και τα τηλέφωνα!

Xronika είπε...

Προφανώς έκανες λάθος. Το δημοσίευμα που βάλαμε είναι αυτό που δημοσιεύτηκε στον ΣΚΑΙ. Το λινκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ για το λόγο που αναφέρεις κι εσύ.
Συνεπώς, βιάστηκες να κάνεις κριτική...