Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ευχαριστήριο Φ. Δημητριάδη

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης, μετά την άψογη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων τιμής για την Εθνικής μας επέτειο, της 25ης Μαρτίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας οφείλω να...
ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην απρόσκοπτη και, από κάθε άποψη, άψογη και λαμπρή διεξαγωγή των παρελάσεων και των λοιπών εκδηλώσεων-τελετών εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, τόσο στην πόλη της Αλεξάνδρειας όσο και στις υπόλοιπες δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου μας.
Ιδιαίτερα οφείλω να ευχαριστήσω, τους διοικητές και όλο το προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων Αλεξάνδρειας και Πλατέος που συνέβαλαν αποφασιστικά στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων τάξης προκειμένου να διεξαχθούν μέσα σε απολύτως ομαλό και ήρεμο κλίμα οι παρελάσεις, τον διοικητή και το άγημα των ανδρών του 3ου Τ.Ε.Α.Σ. Αλεξάνδρειας που με την συμμετοχή του στην παρέλαση της Αλεξάνδρειας λάμπρυνε την εκδήλωση, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας, τόσο για τη συμμετοχή τους στις παρελάσεις όσο και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν στα σχολεία, καθώς και όλους τους δημότες για τη συμμετοχή τους στις παρελάσεις και κυρίως διότι με τη στάση τους τίμησαν όλους εκείνους που διαχρονικά έδωσαν το αίμα τους για το Έθνος και την Ορθοδοξία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Αν όμως υποψιαστώ ότι πρόκειται για στήριξη στη χούντα, τότε να ξέρετε ότι εχουμε για δήμαρχο ένα χουνταίο.

Δημότης Αλεξάνδρειας

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και χούντα συνδημότη μου, γυρολόγο των κομμάτων να του πεις θα συμφωνήσω!!