Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε φοιτητές στο Μαθηματικό- 3 στο Νοσοκομείο

Μέλη της φασιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή", αλλά και φοιτητές ομοϊδεάτες, της κυπριακής φοιτητικής οργάνωσης "ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ" εισέβαλλαν, σήμερα Πέμπτη, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στο χώρο του Μαθηματικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Ζωγράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με ρόπαλα, κράνη - μέχρι και τσεκούρια - επιτέθηκαν σε φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΝΑΡ) που βρίσκονταν σε συνέλευση του τμήματος, ενώ υπήρξαν και...
3 τραυματισμοί.
Οι φοιτητές που τραυματίστηκαν, μεταφερθήκαν μετά από λίγη ώρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό.

Γράφαμε και νωρίτερα το πρωί ότι η Αριστερά πρέπει από κοινού να προτάξει το αντιφασιστικό μέτωπο και να αφήσει κατά μέρος τις ηλίθιες διαφορές που ανακαλύπτει ως προφάσεις για να μη συνεργαστεί. Οι δολοφόνοι της ναζιστικής οργάνωσης σηκώνουν κεφάλι και είναι φανερό ότι ένα ενωμένο Κίνημα στο δρόμο θα τους αναγκάσει σε δευτερόλεπτα να εξαφανιστούν στις τρύπες τους.

Ακόμη, θα πρέπει να προταχθεί ως πολιτικό αίτημα σύμπασας της Αριστεράς να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και να της απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα και η όποια αναφορά στο ναζισμό και τον δολοφόνο Χίτλερ να αποτελεί αιτία ποινικής δίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: