Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας- Θράκης σε Γεν. Συνέλευση

του
Λ. Κιοσέογλου*
To Συνδικατο Μεταλλου Μακεδονιας-Θρακης καλει τα μελη του, την Κυριακη 1/4/12 και ωρα 10:30, στην ετησια γενικη του συνελευση, η οποια θα πραγματοποιηθει στο Εργ.Κεν.Θεσσαλονικης(αιθουσα Αβρααμ Μπεναρογια-υπογειο)-με θεματα τον οικονομικο-διοικητικο απολογισμο και τον προγραμματισμο δρασεων.
Η παρουσια ολων των μελων κρινεται απαραιτητη-περισσοτερο παρα...
ποτε-προκειμενου να κλιμακωσουμε τις δρασεις μας και να αντιταξουμε ενα ενωτικο ΟΧΙ στην ακραια ταξικη αντεργατικη επιθεση του Μαυρου Μετωπου (ΣΥΓ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ- ΤΡΟΙΚΑΣ.


Απαιτωντας:
1. ΠΛΗΡΗ και αποκλειστικη απασχοληση για ολους
2. ΔΗΜΟΣΙΑ κοινωνικη ασφαλιση
3. ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ συμβασεις εργασιας.

Με την ευκαιρια θελουμε να καταδικασουμε ΔΗΜΟΣΙΑ την τρομοκρατικη προπαγανδα ολων των καθεστωτικων ΜΜΕ, σχετικα με το θεμα των μειωσεων του 22% στους μισθους.
Ενα μεγαλο ΨΕΜΑ, το οποιο ειναι ντροπη να αναπαραγεται-οσο κι αν ξερουμε το ρολο των ΜΜΕ στην υπηρεσια του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και οχι του ΛΑΟΥ-στην βαση του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ, γιατι ειναι δηθεν ΝΟΜΟΣ.

Η τρομοκρατια δεν θα περασει. Κι οταν η ΑΔΙΚΙΑ γινεται ΝΟΜΟΣ, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ. Και σε αυτην την κριση,εφοσον ολοι παιρνουν θεση και διαλεγουν στρατοπεδο, θα κριθουν αναλογα στο μελλον απο τον κοσμο της δουλειας.

Αν.Γεν.Γραμματεας Συνδικατου Μεταλλου Μακεδονιας-Θρακης/ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: