Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ


Σα να μη συμβαίνει τίποτα, σα να μην έγινε τίποτα. Ήρθε στην Ημαθία η Χριστοφιλλοπούλου με κομματική όμως ιδιότητα για να μιλήσει σε μέλη και στελέχη. Όμως, η αίθουσα που διάλεξε η ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγάλη και φάνταζε άδεια.
Το φαινόμενο τραγικό και οι εντυπώσεις γίνονται ακόμα πιο... αρνητικές δεδομένου ότι πρόκειται για ένα κόμμα που ασκεί διοίκηση, είναι κυβέρνηση.
Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν, ένας υπουργός στην Ημαθία και να μη έχει αξιοπρεπή αριθμό οπαδών η ομιλία του.
Τι είπε η υφυπουργός για τις συγχωνεύσεις; Τι είπε για το πανεπιστημιακό τμήμα στη Βέροια που φεύγει; Απολύτως τίποτα. Έριξε το μπαλάκι στην Πρυτανεία του ΑΠΘ και για τις συγχωνεύσεις είπε ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες αλλαγές αλλά θα κάποιες θα γίνουν..
Στην κομματική διαδικασία που έγινε, εκτός του πολύ μικρού αριθμού στελεχών που την παρακολούθησαν, η Χριστοφιλλοπούλου έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής και μάλιστα ένας γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης από τη Μαρίνα Νάουσας παρέδωσε την κομματική του ταυτότητα στο πάνελ διαμαρτυρόμενος για την πολιτική κατάντια του ΠΑΣΟΚ!!!
Το βίντεο από http://verianews.blogspot.com//

Δεν υπάρχουν σχόλια: