Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΕΛΙ

Το βίντεο (στο τέλος της ανάρτησης) αποτυπώνει την ανευθυνότητα σε εγκληματικό βαθμό των "επαγγελματιών" οδηγών που κινούνται στις εθνικές οδούς και προκαλούν δυστυχήματα τύπου Τεμπών. Δυο ανεύθυνοι οδηγοί νταλίκας πιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το Νησέλι ερχόμενοι από την Εγνατία οδό με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Η αιτία της σύλληψής τους ήταν ότι μετέφεραν άκρως επικίνδυνο φορτίο, ένα φορτίο καρμανιόλα που από καθαρή τύχη δεν προκάλεσε δυστύχημα.
Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αλεξάνδρειας με επικεφαλής...
τον διοικητή τους Ευθ. Σιδηρόπουλο έκαναν μπλόκο στα δυο φορτηγά και τα ακινητοποίησαν. Αφαίρεσαν πινακίδες, έλεγξαν τα έγγραφά τους και διαπίστωσαν σωρεία παραβάσεων. Ωστόσο, αυτό είναι το μικρότερο αφού μένει κανείς άφωνος όταν δει από κοντά την κατάσταση.
Πήγαμε στο σημείο και καταγράψαμε με φωτογραφίες και βίντεο την κατάσταση. Τα φορτηγά φορτωμένα με σίδερα, καρότσες χωρίς παραπέτα και προστατευτικά, δεμένα τα παλιοσίδερα με ιμάντες που ανα πάσα στιγμή θα μπορούσαν να κοπούν εξ αιτίας του ότι τα σίδερα ήταν αιχμηρά.
Η ανευθυνότητα των οδηγών όμως έρχεται να "δέσει" και με την αντίστοιχη των αστυνομικών αρχών τόσο της Κέρκυρας, των Ιωαννίνων, των Γρεβενών, της Κοζάνης...
Γιατί, όταν δυο φορτηγά που είναι δημόσιος κίνδυνος ταξιδεύουν από την Κέρκυρα και υπόκεινται τον πρώτο έλεγχο στην Αλεξάνδρεια, αυτό αποτελεί πρόκληση στην λογική των πολιτών.
Αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες των νομών αυτών κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και η υπηρεσία της Αλεξάνδρειας κάνει καλά τη δουλειά της.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Διοικητα,σου αξιζει και Αρχηγος,για να εχουμε λιγες ελπιδες να γινουμε κρατος.Θερμα συγχαρητηρια για την μεχρι τωρα προσφορα σου στην Αλεξανδρεια.Αν θελεις ριξε λιγο βαρος και στην αστυνομευση στο "μαχαλα"...Θα εκπλαγεις!!!,αν και τα ξερεις... Παντως σ ευχαριστουμε για ολα τα μεχρι τωρα.

Γιωργος Π. είπε...

Μπραβο στο Α.Τ.Αλεξανδρειας για τη πολυ καλη δουλεια που κανει!Αν ακολουθουσαν το παραδειγμα τους κι αλλες δημοσιες και δημοτικες υπηρεσιες της πολης μας τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα για ολους!Και παλι μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο α.τ. αλεξανδρειασ και στον διοικητη τησ τετοιοι ελεγχοι χρειαζονται που σωζουν στην κυριολεξια ζωεσ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. είπε...

Ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια , μου δίνουν ελπίδα και δύναμη να συνεχίσω το δύσκολο έργο που επιτελώ.Να γνωρίζεται ότι είμαστε ακούραστοι εργάτες του καθήκοντος με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνική γαλήνη . Σε δύσκολους καιρούς επιθυμούμε να είστε συμπαραστάτες στο λειτούργημα που επιτελούμε ώστε να είναι πρόσφορο το αποτέλεσμα .Τις όποιες επισημάνσεις σας τις καταγράφω ,τις επεξεργάζομαι στοχοποιώ τις δράσεις μου, για να υπάρχουν άμεσα λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, τίποτε δεν πέφτει κάτω . Μετά από έξι μήνες παρουσίας μου στο τμήμα της πόλης, θέλω να πιστεύω ότι είναι σαφής η ένδειξη αλλαγής του κλίματος της γενικότερης αστυνόμευσης στην περιοχή μας, με εμφανή αποτελέσματα σε όλους τους τομείς ευθύνης μου.Κλείνοντας να τονίσω την πεποίθησή μου και τις προθέσεις μας ως υπηρεσία, στην αντιμετώπιση κάθε περιστατικού που σας απασχολεί σε πρώτο βαθμό και την αντιμετώπιση κάθε πολίτη ως πρώτου πολίτη αυτής της χώρας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .