Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (κι άλλοι τρεις) ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!

Όπα τις, ο βουλευτής Θανάσης αποφάσισε να δείξει την παρουσία του με έναν διαφορετικό τρόπο, πέρα απ΄ τα συνηθισμένα και τετριμμένα των ερωτήσεων στη Βουλή. Έξω από το γνωστό και πλήρως αναποτελεσματικό παίγνιο που προκαλεί τους πολίτες που έχουν ελάχιστο πολιτικό IQ και που είναι η υποβολή ερωτήσεων στους υπουργούς που είτε δεν απαντώνται είτε παίρνουν απαντήσεις που θυμίζουν μετεωρολογικά δελτία αλήστου μνήμης.
Σήμερα ο βουλευτής Θανάσης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Μαζί με άλλους...
τρεις συναδέλφους του υπέγραψαν αίτηση προς τους Μακρυπίδη και Έξαρχο και του ζητούν να έχουν ενημέρωση από τον Παπακωνσταντίνου!!
Εκεί φτάσαμε, εκεί ανάγκασαν οι ΔΝΤούδες να φτάσει ο βουλευτής Θανάσης, να τολμάει να ζητάει ενημέρωση από τον «τσάρο», από τον πανίσχυρο Παπακωνσταντίνου που διαλέγεται με Στρος Καν και πάνω και άντε τώρα να βρει λίγα λεπτά να ενημερώσει τον βουλευτή Θανάση και τους άλλους τρεις που υπέβαλαν την αίτηση αυτή.
Βέβαια, για να μην υπάρξει και καμιά περίπτωση να γίνει η στραβή οι τρεις τους και βουλευτής Θανάσης υπογραμμίζουν στο τέλος με την γνωστή Πασοκική υποτέλεια προς τον αρχηγό που τη συναντάμε από γενέσεως Πασόκ, ότι ο Παπανδρέου το ξεκαθάρισε το θέμα σχετικά με την πώληση ελληνικής γης στους ξένους, οπότε…
Και ρωτώ εγώ ο αφελής: αφού το ξεκαθάρισε ο Παπανδρέου, γιατί θέλουν ενημέρωση; Τι θα προσθέσει πέραν αυτών που από τον Παπανδρέου ξέρουν;
Και απαντώ εγώ γιατί δεν πρόκειται να απαντήσει ο βουλευτής Θανάσης: Έκαναν την αίτηση προς Παπακωνσταντίνου αμέσως μετά την δήλωση Παπανδρέου. Έπαιξαν στα σίγουρα οι βουλευτές ώστε να μπορούν να πουν στους ψηφοφόρους τους ότι είναι πατριώτες, αντέδρασαν στα σχέδια που απεργάζονται οι κατοχικές ΔΝΤ δυνάμεις και δε διστάζουν να το πουν δημόσια.
Σιγά τα αίματα βουλευτή Θανάση. Τους έπεισες όλους.

Η ανακοίνωση που εστάλη από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θανάση Γικόνογλου είναι η εξής:
Επιστολή μαζί με τρεις ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι μέλη του ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας) , υπέγραψε ο βουλευτής Ημαθίας Θανάσης Γικόνογλου προς τον Γραμματέα του ΚΤΕ κ. Α. Μακρυπίδη και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ κ. Βασ. Εξαρχο με αίτημα την ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε ειδική συνεδρίαση του ΚΤΕ, για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές κκ. Ι. Αμοιρίδης, Μιχ. Κατρίνης, Οδ. Κωνσταντικόπουλος και Αθ. Γικόνογλου. Ο κ. Γικόνογλου διευκρινίζει ότι με την επιστολή αυτή οι τέσσερις βουλευτές ζητούν ενημέρωση για το επικαιροποιημένο σχέδιο και εκτιμά ότι η δήλωση του Πρωθυπουργού να φέρει νομοσχέδιο ώστε η ελληνική γη να μην μεταβιβάζεται ή να πωλείται, κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και δίνει απάντηση στην κινδυνολογία και τον μηδενισμό που κυριάρχησαν με αφορμή τις δηλώσεις των εκπροσώπων της Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: