Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ, ΟΙ "ΓΛΑΣΤΡΕΣ" ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ

Έρχεται το βράδυ ως κεντρικός ομιλητής στη συνεστίαση της Ν.Ε. Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης και το ερώτημα είναι πόσοι κλάδοι εργαζομένων αλλά και πόσοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι θα τον περιμένουν έξω από το χώρο της συνεστίασης για να διαμαρτυρηθούν, να διαδηλώσουν τα αιτήματά τους που δε βρίσκουν λύση ενάμιση χρόνο τώρα που κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ.
Όπως ήδη έχει αποφασιστεί θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ που βλέπουν τον έναν μετά τον άλλον υπουργό να τους δουλεύει και να τους εμπαίζει.
Επίσης...
πληροφορίες φέρουν τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων να βρίσκονται συγκροτημένα έξω από το χώρο για να διατρανώσουν το πρόβλημά τους, ότι είναι απλήρωτοι δηλαδή και ότι απαιτούν λύσεις άμεσες ώστε να μην διακοπούν τα δρομολόγια των μαθητών.
Ευχής έργον θα ήταν να μαζευτούν και τα δημοτικά συμβούλια των τριών δήμων της Ημαθίας αλλά και των γύρω περιοχών για να διαμαρτυρηθούν για τις σοβαρές καθυστερήσεις που παρατηρούνται εκ μέρους του υπουργείου του Ραγκούση στην υλοποίηση του "Καλλικράτη" καθώς επίσης και για την πενιχρή χρηματοδότηση που δίνεται στους ΟΤΑ αν και τους έχει παραχωρηθεί ένα τεράστιο αντικείμενο για να διαχειριστούν.
Για όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα είναι βέβαιον ότι ο Ραγκούσης αλλά και τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα πάνε να χορέψουν σήμερα το βράδυ δεν πρόκειται να πουν λέξη, ως να μην τους ενδιαφέρει.
Η αφωνία της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ όσο και αυτών που ονομάζονται στελέχη είναι παροιμιώδης. Εξ άλλου, τι να προσθέσουμε εμείς περισσότερο από αυτό που είπε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας σε συνδικαλιστή της ΕΝ ΚΛΩ όταν του είπε "εμείς είμαστε γλάστρες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, κανείς δε μας ακούει".
Βέβαια, εκτός των βουλευτών που είναι γλάστρες, κατά δήλωση ενός εξ αυτών, υπάρχουν και άλλες, κανονικές γλάστρες που σήμερα το μόνο μέλημά τους θα είναι το πόσες φωτογραφίες θα βγουν για να "πλουτίσουν" την συλλογή τους και να τις διαφημίσουν στο διαδίκτυο...
Μιλάμε για υψηλή πολιτική, τρομάρα μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλανε. Οι γλάστρες κάτω απο προύποθέσεις, μπορούν να ομορφήνουν τον χώρο. Ενίοτε, είναι και ακριβές. Εδώ μιλάμε για τενεκέδες άδειους. Σκουριασμένους και τρύπιους.
Άκου γλάστρες!
Στον ελληνικό γλυκό, τι είναι αυτό που περισεύει; Κατακάθι το λένε. Στην δική τους ορολογία, στον δικό τους σκοτεινό κόσμο, ονομάζονται πρωτοκλασάτα κομματικά στελέχη. Οι απέδευτοι καταστροφείς του τόπου μας, συνεστιάζονται.

Nikos Lioliopoulos είπε...

ο ραγκουσης και η κυβερνηση του προχωρει μια απο τις σοβαροτερες πολιτικες αναδιάρθρωσης αυτης της χωρας. Οσο για την πενιχρη χρηματοδοτηση των οΤΑ που λες, δες πρωτα τι οργιο κατασπατάλησης εγινε τα τελευταια χρονια και τα λέμε.
Επισης , αν καποιοι βουλευτες αισθανονται γλάστρες ας φροντισει ο κοσμος να τους στίλει εκει που πρέπει.
Για τις αλλες τις κανονικες γλάστρες που εγραψες δεν θα σχολιασω. Υπάρχουν και αυτες τί να κάνουμε!