Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Άκαρπη ήταν η ψηφοφορία που έγινε στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχειρήσης.
Στην διαδικασία της ψηφοφορίας μπήκαν πέντε υποψήφιοι εκ των οποίων ο Κ. Καρέλης έλαβε 20 ψήφους, ο Κ. Στεφανάκης έλαβε 10 ψήφους και βρέθηκαν και 2 λευκά.
Να σημειωθεί ότι εκ των πέντε υποψηφίων απουσίαζαν...
οι τρεις για διαφόρους λόγους και ο πρόεδρος του σώματος Γ. Γκιουρτζής αναγκάστηκε να διαβάσει τα βιογραφικά τους προς το σώμα.
Οι δυο υποψήφιοι που ήταν παρόντες, ο Κ. Μαστοροδήμος και και ο Κ. Στεφανάκης πήραν το λόγο και σύντομα είπαν το λόγο που επιθυμούν να καταλάβουν τη θέση του Συμπαραστάτη.
Ο κ. Μαστοροδήμος μάλιστα άσκησε κριτική στη διοίκηση λέγοντας ότι ήδη έχει προαποφασίσει για την στάση της αναφερόμενος στην απόφασή της να στηρίξει την υποψηφιότητα Καρέλη όπως και τελικά έγινε.
Ο Κ. Στεφανάκης επιχειρηματολόγησε υπέρ της δικής του υποψηφιότητας λέγοντας ότι στο πρόσωπό του ανταποκρίνονται τα στοιχεία εκείνα που προβλέπει ο νόμος όπως επίσης και άλλα χαρακτηριστικά που η κοινή λογική απαιτεί.
Τελικά τον κ. Στεφανάκη ψήφισε η παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου ενώ οι Τσιάπλας Θ. και Αλευράς Χρ. ψήφισαν λευκό.
Η διαδικασία της επιλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη θα επαναληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου και είναι καταληκτική εκ του νόμου. Αν δεν επιλεγεί και στην δεύτερη συνεδρίαση ο Συμπαραστάτης τότε τη λύση στο ΄πρόβλημα θα δώσει μάλλον το Υπουργείο μιας και το φαινόμενο αυτό απαντάται στην συντριπτική πλειοψηφία των ΟΤΑ της χώρας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ;
ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ;
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ,ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣ (20 ΨΗΦΟΙ) ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ....ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ.
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ,ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ...ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ...ΘΕΣΜΟΣ.
ΝΔ 20
ΠΑΣΟΚ 10

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΈΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν ζητάνε συμπαραστάτη του Δημότη, συμπαραστάτη του Δημάρχου ζητάνε!! Αλήθεια ο κ Κίμωνας Παράσχου, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την θέση αυτή , και μάλιστα άμισθος τι έγινε? Πού χάθηκε αυτό το στέλεχος?

Unknown είπε...

συμπαραστατης σε τι;λαθος ενοια!
ο σωστος ορος ειναι βοηθος χειριστη κουταλας η λαμογιοβοηθος ηξτασμτγ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ??? ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ?? ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ". ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????????