Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

Με τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή συναντήθηκε αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, οι οποίοι έκαναν διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο «Arcadia», στο οποίο μιλούσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Επιπρόσθετα ο κ. Πεταλωτής διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι η Κυβέρνηση κατανοεί τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ και ότι ο ίδιος συνεχίζει να συμπαρίσταται με έργα για την επίλυσης του ζητήματος. Κατά την εξέλιξη του περιφερειακού συμβουλίου ο κ. Πεταλωτής, μαζί με τον κ. Ξυνίδη πραγματοποίησε
τη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ ενημερώνοντάς τους, συγκεκριμένα, για την πρόοδο του ζητήματος απεμπλοκής της χρηματοδότησης του ομίλου με στόχο να υλοποιηθεί το επιχειρησιακό σχέδιο.

Από:enomeni klostoufantourgia

1 σχόλιο:

nickos είπε...

ΤΑ 2 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 50 %. ΝΤΡΟΠΗ. ΤΟ blogge ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΙΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ????????