Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ!!

Συνεδρίασε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας και έβαλαν ως πρώτη προτεραιότητα την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου! Είναι φανερό ότι οι νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι στο νεότευκτο όργανο ελλείψη αρμοδιοτήτων προσπαθούν να δείξουν ότι είναι χρήσιμοι κι ανακατεύονται εκεί που δεν έχουν δουλειά δημιουργώντας εντυπώσεις που καμιά σχέση δεν έχουν με το ρόλο και την αποστολή τους.
Εκτός κι αν...θέλουν να παραστήσουν τους αστυνομικούς της Βέροιας ή να μετατραπούν σε "λαγούς" της κυβέρνησης και του Λοβέρδου.
Εν πάση περιπτώσει, μετά την καταπολέμηση του καπνίσματος ασχολήθηκαν και με άλλα χρήσιμα για την πόλη θέματα όπως της καταπολέμησης της πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους.
Τέλος, ασχολήθηκαν και με το ότι πρέπει να στήσουν ιστοσελίδα για την δημοτική κοινότητα λες και δεν τους καλύπτει η ιστοσελίδα του δήμου Βέροιας.
Και ερχόμενοι στα πεζά της πολύ πεζής πραγματικότητας είπαν να συζητήσουν σε ποια σημεία πρέπει να γίνει ασφαλτόστρωση που να διευκολύνει τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλα τέτοια.
Πάντα τέτοια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια πάντα τέτοια. Μετά, θα σαχοληθούν, δεν πρέπει με κάτι να ασχοληθούν, με τους πανσέδες που δεν ανθίζουν όπως πρέπει. Σε μια πόλη που βρωμάει, άντε να δούμε τι θα κάνουμε με την απουσία χιονόπτωσης και την αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη και να βγάλουν δελτίο τύπου περι αυτών. Και φωτογραφία για τον τύπο βεβαίως, βεβαίως. Εμπρός. Λίγο ακόμη και τους φάγαμε.