Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Γ. ΤΖΙΛΑΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

-Ανίκανη και αχαϊρευτη η διοίκηση Γκιόνογλου!
Το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία βρέθηκε με τέσσερις βουλευτές τελευταία, είπε ο Γιώργος Τζίλας, δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας και γ.γ της ΤΕΔΚ Ημαθίας και βέβαια γνωστό στέλεχος της ΝΔ. Ο Γ. Τζίλας με παρρησία σήμερα το πρωί στο ράδιο Αλεξάνδρεια είπε αυτό το οποίο πιστεύουν οι Νεοδημοκράτες αναφορικά με την στάση του Μ. Χαλκίδη.
Ο κ. Τζίλας έκανε αυτή την αναφορά διότι πιστεύει ότι η στάση του βουλευτή της Ημαθίας αποτελεί ένα εμπόδιο στην πορεία της νίκης της δημοτικής παράταξης του Φ. Δημητριάδη που ως γνωστόν υποστηρίζεται από τη ΝΔ. «Εγώ που υπηρέτησα τόσο πολύ την παράταξη δεν το έκανα αυτό το πράγμα. Μας στεναχωρεί αυτή η στάση και εμένα προσωπικά διότι κι εγώ τον στήριξα ως βουλευτή».
Είναι φανερό ότι το..
χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ της κομματικής βάσης της ΝΔ και του Μ. Χαλκίδη είναι μεγάλο και είναι σαφές ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πολιτική του καριέρα.
Όσον αφορά τον αγώνα που κάνει σε προσωπικό επίπεδο ο Γ. Τζίλας είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει ως σύμβουλος της αντιπολίτευσης εκλεγμένος το 2006 τόνισε ότι απέδειξε ότι έχει διάθεση για δουλειά, έκανε αντιπολίτευση με επιχειρήματα και με προτάσεις, με συμμετοχές στις επιτροπές της ΚΕΔΚΕ, αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην αποστολή του.
Επισήμανε ορισμένα ζητήματα που κατά την άποψή του αποτελούν τα μελανά σημεία της διοίκησης Γκιόνογλου είναι το γεγονός ότι δεν αξιοποίησε τα χρήματα από την Νομαρχία και από το πρόγραμμα του Θησέα για να ολοκληρωθεί το Πνευματικό Κέντρο με αποτέλεσμα να χαθούν τα χρήματα.
Επίσης επισήμανε ότι ο δήμος πάσχει σε πολλά σημεία και ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να διορθωθεί η κατάσταση. Είπε ότι πιστεύει στον επικεφαλής της παράταξης Φ. Δημητριάδη που τον διακρίνει η εργατικότητα ενώ την διοίκηση του Γκιόνογλου την διακρίνει η αδράνεια. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε το παράδειγμα του δρόμου από ΠΕΟ Θες/νικης- Βέροιας προς Λουτρό που χαθήκαν χρήματα και δεν έγινε. «Στο χωριό μου λένε ότι αυτός που δεν μπορεί να τα πάρει από δίπλα είναι ή αχαϊρευτος ή ανίκανος ή ανεπρόκοπος. Τους είχα πει στο συμβούλιο ότι εμείς θα σας κατηγορήσουμε για αδράνεια και ανικανότητα. Χαθήκαν λεφτά που θα μπορούσαν να γίνουν έργα στα χωριά. Εγώ στην θέση τους δεν θα τολμούσα να βγω στον κόσμο να ζητήσω ψήφο. Μπορεί να είναι βαρείς οι χαρακτηρισμοί αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Λένε για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης από το ΕΣΠΑ. Αυτά τα χρήματα που χαθήκαν από τον ΘΗΣΕΑ δεν μπορούσαν να γίνουν έργα σε άλλα σημεία της πόλης, δεν έγιναν. Το μεγάλο πρόβλημα αυτής της διοίκησης είναι η αδιαφορία και η ανικανότητα.

Για το έργο της αποχέτευσης έγινε λανθασμένη διαχείριση. Έπρεπε να μπει το φλοτέρ που είναι προβληματικό και αρχίζουν σήμερα και κολλάνε τα λίπη, έπρεπε να μπει η σηματοδοσία που το επισήμανα από την πρώτη στιγμή και άλλα πολλά».
Ο περιεκτικός αντιπολιτευτικός λόγος του Γ. Τζίλα αποτυπώνει τα τρωτά της διοίκησης Γκιόνογλου και επ αυτών καλούνται να κρίνουν και να απαντήσουν οι πολίτες την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: