Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Nέα σύλληψη για τα προϊόντα "μαϊμού" στο Λάκωμα Χαλκιδικής- Το φορτηγό στο ρέμα!!

Συνεχίζεται το σήριαλ με τις συλλήψεις από την ασφάλεια και το μπαράζ των ανακοινώσεων όπου με γλαφυρό τρόπο περιγράφονται τα γεγονότα.
Αυτή τη φορά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε κρυμμένο ένα φορτηγό φορτωμένο με προϊόντα σε ένα παρακείμενο ρέμα ιδιοκτησίας του 45χρονου που ήταν ο γενικός διαχειριστής του παράνομου εργαστηρίου που συσκεύαζε τα απορρυπαντικά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Εντοπίστηκαν επιπλέον 1.032 πλήρεις φιάλες...
απομιμητικού προϊόντος απορρυπαντικού εντός Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν εκ νέου ο 52χρονος ιδιοκτήτης υπεραγοράς τροφίμων, ο 45χρονος συνεργός του καθώς και ο 33χρονος αλλοδαπός δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης. Το Ι.Χ.Φ εντοπίστηκε κρυμμένο σε ρέμα της περιοχής.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, σχετικά με υπόθεση εντοπισμού δύο αποθηκών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής στις οποίες παρασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και σύλληψης 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, 45χρονου συνεργού του και 33χρονου αλλοδαπού, (ΣΧΕΤ. από 29-05-2013 Δελτίο Τύπου Υπηρεσίας μας), εντοπίσθηκαν χθες (30-05-2013) στην ίδια περιοχή επιπλέον (1.032) πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (30-05-2013), εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, κρυμμένο σε ρέμα στην περιοχή Λάκκωμα Χαλκιδικής, ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντός του οποίου υπήρχαν αποθηκευμένες (1.032) πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης απομιμητικών προϊόντων.

Σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο της παθούσας εταιρίας παραγωγής του συγκεκριμένου απορρυπαντικού προϊόντος, οι εν λόγω φιάλες είναι εξ ολοκλήρου πλαστές, φέρουν πλαστές ετικέτες και αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο. Επίσης, η οικονομική ζημία που θα προκαλούνταν από την πώληση αυτών υπολογίζεται στις 11.400 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε εκ νέου δικογραφία κακουργηματικής μορφής σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, του 45χρονου συνεργού του και του 33χρονου αλλοδαπού, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».

Συνεπεία των ανωτέρω, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Γ΄ Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης σε βάρος των προαναφερομένων, δυνάμει των οποίων εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σήμερα (31-05-2013) μεσημβρινές ώρες από τους αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α πα-πα μήν γράφεις τέτοια πράγματα, θα σού βάλω πιπέρι στο στόμα.