Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΗΜΑΘΙΑ - Μνημόσυνο στο ΠΑΣΟΚ που ..χάνεται - Ορισμένοι αμετανόητοι επιμένουν΄...

Το ότι το ΠΑΣΟΚ τόσο κεντρικά όσο και σε επίπεδο νομών στη χώρα πνέει τα λοίσθια είναι γεγονός και δεν κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα επαναλαμβάνοντάς το. Ωστόσο, αναγκαζόμαστε να το επαναφέρουμε το θέμα εξ αιτίας της εμμονής που δείχνουν ορισμένοι αμετανόητοι που...
συνεχίζουν να δηλώνουν ΠΑΣΟΚ, να δηλώνουν ότι θέλουν να εκλεγούν μέλη της Νομαρχιακής!

Ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα που προφανώς η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της και το προσπερνάει το θέμα. Υπάρχουν ακόμα αμετανόητοι που επιμένουν να ανήκουν στο κόμμα που έφερε το ΔΝΤ και τα Μνημόνια στη χώρα μας, που εξαθλίωσε το λαό της, που γκρέμισε εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών, που οδήγησε χιλιάδες συνανθρώπους σε αυτοκτονίες, που ξεπούλησε το δημόσιο πλούτο στους καπιταλιστές, έλληνες και ξένους.

Ναι, υπάρχουν ακόμα Ημαθιώτες που δηλώνουν ΠΑΣΟΚ και που για όλα τα παραπάνω μπορούν να βρουν δικαιολογία. Να επιχειρήσουν να πείσουν τους συνομιλητές τους ότι όλα έγιναν στη βάση της απόλυτης ανάγκης γιατί αν δεν γινόταν τότε μας περίμεναν χειρότερα. Είναι αμετανόητοι και πολιτικά αδίστακτοι. Επιχειρηματολογούν υπέρ της εξαθλίωσης του λαού και υπέρ των Μνημονίων στο όνομα του λαού.

Και μετά από τα παραπάνω, να έρθουμε στα της Ημαθίας. Και στη Βέροια, μάθαμε, ότι το ΠΑΣΟΚ που απέμεινε έκανε μια συνέλευση η οποία πρέπει να ήταν η μικρότερη που έγινε στα χρονικά. Ο κόσμος που πήγε δεν ξεπερνούσε το άθροισμα των δακτύλων ενός ανθρώπου!!!, μας μετέφερε μια πηγή.
Αφού τελείωσε το τελετουργικό με τις γνωστές αηδίες που λέει κάθε κομματικό στέλεχος που δίνει τη "γραμμή" άρχισε η συζήτηση για τις υποψηφιότητες που θα δημοσιευτούν στον τύπο.

Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τον Μιχαηλίδη που θα γίνει γραμματέας και τον Γιοβαννόπουλο για να εκπροσωπηθεί και η Αλεξάνδρεια. Όλες οι άλλες υποψηφιότητες είτε είναι δι΄ αντιπροσώπου κατατεθειμένες είτε είναι γιαλαντζί.
Ως έμπειροι στα κομματικά παιχνίδια δηλώθηκαν έντεκα υποψηφιότητες εκ των οποίων θα επιλεγούν οι εννιά για να συγκροτήσουν τη νέα ΝΕ Ημαθίας.

για να μην ξεχνιόμαστε...
Βέβαια, ουδεμία ελπίδα έχουμε να μάθουμε τον αληθή αριθμό των ψηφοφόρων μελών του ΠΑΣΟΚ που θα πάνε να ψηφίσουν. Όσους θέλουν θα δηλώσουν αφού κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για ένα κόμμα που οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον πολιτικό του θάνατο.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

σε λίγο ανεβαίνουν βίντεο από τη διαδικασία