Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο Βούτσης, η ΝΔ, η Αστυνομία και το ..αυτονόητο- Να καταργηθεί τώρα ΕΛΑΣ και Στρατός

Πιστή στην θεωρία των "νοικοκυραίων" η ΝΔ εξαπολύει σε κάθε ευκαιρία επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων δυνάμεων που μέλη ή στελέχη των κάνουν δηλώσεις και λένε τα αυτονόητα.
Το τωρινό "θύμα" της ΝΔ είναι ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του...
ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Βούτσης. Ο βουλευτής αυτός είπε το αυτονόητο. Είπε ότι πρέπει να αφοπλιστούν οι μπάτσοι-μπράβοι.
Αμέσως άρχισε η επικοινωνιακή καταιγίδα της ΝΔ με την αμέριστη βοήθεια των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης που άρχισαν να διαστρεβλώνουν τη δήλωση και να την τραβάνε από τα μαλλιά ώστε να παρουσιάσουν τον Ν. Βούτση ως να δήλωσε πως πρέπει να αφοπλιστεί ολόκληρη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. με συνέπεια να μην υπάρχει αίσθημα ασφάλειας στον λαό.

Η στόχευση είναι ορατή. Χτυπάνε στο εναπομείναν αίσθημα ασφαλείας του λαού που έχει καταρρακωθεί από την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας και κυρίως αυτής που ανησυχεί τον πολύ κόσμο, των διαρρήξεων και των κλοπών που έχουν χτυπήσει "κόκκινο".
Η ΝΔ και το επικοινωνιακό σύστημα των καθεστωτικών ΜΜΕ δε λένε κουβέντα για τα αίτια της αύξησης της εγκληματικότητας, δε λένε λέξη για την διάλυση του κοινωνικού ιστού που υπαίτιες είναι οι δυνάμεις της Μμημονιακής πολιτικής που σήμερα υλοποιεί ο Σαμαράς.

Νομίζουν ότι εξυμνώντας τους αστυνομικούς με δηλώσεις τύπου Δένδια ότι "τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη που δουλεύουν με τόσο χαμηλούς μισθούς.." γίνονται και αρεστοί στο λαό. Έναν λαό που βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον πόλεμο. Έναν λαό που βλέπει τους αστυνομικούς να του ανοίγουν το κεφάλι αντί να τους δει να συμπαρατάσσονται στο δρόμο μαζί του διεκδικώντας τη ζωή.

Ο Βούτσης είπε το αυτονόητο αλλά δεν το είπε όλο. Η αστυνομία όχι μόνο πρέπει να αφοπλίσει τους μπάτσους- μπράβους που είναι πολλοί στα αστικά κέντρα κυρίως αλλά να προχωρήσει σε πρώτη φάση σε γενικό αφοπλισμό και σε δεύτερη στην ολοκληρωτική της κατάργηση.
Ο Βούτσης θα έπρεπε να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την πρώτη μέρα που θα γίνει κυβέρνηση τα ΜΑΤ και τα άλλα σώματα που δημιουργήθηκαν για να δέρνουν το λαό και θα περιορίσει δραστικά την εμβέλεια δράσης της αστυνομίας που θα ασχολείται μόνο με την εγκληματικότητα και τίποτα άλλο.

Γιατί δεν τολμάνε οι πολιτικοί της αριστεράς να πούνε το οφθαλμοφανές; Γιατί δε λένε ότι τόσο η Αστυνομία όσο και ο Στρατός είναι τα πλέον αντιπαραγωγικά σώματα και οι χιλιάδες των εργαζομένων σ΄ αυτά θα ήταν απείρως πιο χρήσιμοι αν μετατάσσονταν σε δημόσιους οργανισμούς όπου υπάρχει έλλειψη προσωπικού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: