Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Με αφορμή τις καταγγελίες για νοθεία στην εκλογή Βενιζέλου- Αφορά τον κόσμο ή τους μηχανισμούς;

Αντί να απασχολεί τον κόσμο η νέα περίοδος στο ΠΑΣΟΚ με την εκλογή του Βενιζέλου απασχολεί το γεγονός αν έγιναν νοθείες και σε ποια έκταση στην εκλογική διαδικασία. Νοθεία που αφορά στο "φούσκωμα" του αριθμού ψηφισάντων ώστε να μεγαλώσει η "νομιμοποίηση" του νέου αρχηγού.
Η καταγγελία που έκανε ο Χ. Καφτεράνης από τα μικρόφωνα του ράδιο Αλεξάνδρεια χτες ότι στην οργάνωση της Μελίκης ότι έγινε εκτεταμένη νοθεία με ψηφοφόρους...
 απόντες που ψήφιζαν άλλοι στη θέση τους προκάλεσε την αντίδραση στελεχών του ΠΑΣΟΚ που βγήκαν δημόσια σήμερα από τη συχνότητα του ραδιοφώνου για να διαψεύσουν τον ισχυρισμό.
Βέβαια, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μελίκης που βγήκε στον "αέρα" είπε ότι όλοι όσοι ψήφισαν είναι μέλη του κόμματος και αμέσως μετά έπεσε στην αντίφαση να πει ότι ο σύζυγοι ψήφιζαν και για τις γυναίκες και τα παιδιά τους που ήταν απόντες αλλά όμως τελικά ...ψήφισαν.

Κατά την άποψή μου η όλη ιστορία είναι άνευ αντικειμένου αφού η όλη διαδικασία είναι ξεπερασμένη και ουσιαστικά αντιδημοκρατική. Η υποψηφιότητα ενός και μόνου υποψήφιου και ουσιαστικά η παράδοση του κόμματος στον Βενιζέλο από τον Παπανδρέου και τον μηχανισμό είχε γίνει προ πολλού. Όταν αποφάσισε να μπει στο Υπουργείο Οικονομικών και να πάρει πάνω του το Μνημόνιο και τις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού.
Οπότε, δεν υπήρχε καμιά ουσία στην ψηφοφορία που ούτε επίφαση δημοκρατίας υπήρχε όπως έχουν καταγγείλει κατ΄ επανάληψη στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου και γνωστά στελέχη και πρώην υπουργοί.

Το ότι σήμερα και τις επόμενες μέρες το σύστημα που υποστηρίζει τον βασικό του πολιτικό πυλώνα, το ΠΑΣΟΚ και θέλει να δημιουργήσει κλίμα τεχνητής ευφορίας στον κόσμο του κόμματος που ακόμα επιμένει να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, γίνεται για τον προφανή λόγο ότι την επομένη των εκλογών χρειάζεται το σύστημα δυνάμεις για να στήσουν τη συγκυβέρνηση που θέλουν.

Τόσο απλά και τόσο γνωστά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς τα βόδια, που σκέφτονται να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!!

Η ψήφος στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, θα ανάψει το πράσινο φως (γιατί έτσι θα το εκλάβουν...) στον Σόϊμπλε και στην Τρόϊκα να ρίξουν το βιοτικό μας επίπεδο σε επίπεδα Κροατίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας!!!

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...

ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ??

ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΒΟΔΙΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΝΑ... ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"!!!!!

ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ??

ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ?

ΒΟΔΙΑ... Ε, ΒΟΔΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!!