Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Ημαθίας(Μακροχωρίου) θα υλοποιήσει πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένο στις Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)»,....
Αξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών (έναρξη 6-7-2011, λήξη 9-8-2011) με θέμα «Δενδρώδεις Καλλιέργειες».
Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο πρόγραμμα κατάρτισης, θα πρέπει έως την Παρασκευή 1-7-2011, να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη κατάρτισης και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.

Για την υλοποίηση του προγράμματος γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Ημαθίας, το χρονικό διάστημα από 6-7-2011 έως 9-8-2011, αναζητείται πιστοποιημένη εκπαιδευτική δομή, στο Δ.Δ. Μακροχωρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη προγράμματος κατάρτισης, εντός 10 ημερών.


Η Υπεύθυνη Κατάρτισης
Τοσουνίδου Αρχόντισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: