Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Μετά από σχετική πληροφορία συνεργάτες του alterthess.gr εντόπισαν άντρες με στολή παραλλαγής, πράσινους μπερέδες και εξάρτηση. Οι άντρες αυτοί βρισκόταν στη Γ.Γ. Μακεδονίας - Θράκης κατά τη διάρκεια της απεργιακής πορείας και πριν από λίγα λεπτά επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο με.....
κρατικές πινακίδες και χωρίς άλλα διακριτικά. Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν την παρουσία τριών τέτοιων ομάδων. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε σχετικές φωτογραφίες, οι οποίες θα δημοσιευτούν σε λίγο. Αναμένονται διευκρινίσεις για το αν πρόκειται όντως για στρατιωτικές δυνάμεις ή για κάποιο πρωτοεμφανιζόμενο, σε διαδήλωση τουλάχιστον, αστυνομικό σώμα με στρατιωτική εμφάνιση.

15.24 Επιβεβαιώνεται η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων σήμερα μέσα στη Γ.Γ. Μακεδονίας Θράκης. Η πινακίδα του λεωφορείου στο οποίο επιβιβάστηκαν ήταν επίσης στρατιωτική. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, στελέχη των αρμόδιων αρχών επιβεβαιώνουν την παρουσία των στρατιωτικών, αλλά ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μονάδες που θα κατευθυνθούν στο Αφγανιστάν και βρισκόταν σήμερα στη Γ.Γ. Μακεδονίας Θράκης (σ.σ. την ώρα της πορείας και την ημέρα της απεργίας!) για να εφοδιαστούν με ...διαβατήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: