Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΑΣΚΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αγαπητοί Σύντροφοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πήρατε τη ψήφο μας στις εκλογές του 2009 κατόπιν ενός προγράμματος του κινήματος μας και φυσικά για να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο και το τέλμα που είχε περιέλθει από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ......
Αυτό βέβαια που ακολούθησε μετά από 3-4 μήνες περίπου ούτε στα πιο εφιαλτικά όνειρα του οποιανδήποτε θα μπορούσε να το φανταστεί.
Αφού η κυβέρνηση αθώωσε με το τρόπο της κάθε υπεύθυνο για οποιανδήποτε ευθύνη των σκανδάλων που είχαν δημιουργηθεί (π.χ. βατοπαίδιο κτλ.) και για ότι έφτασε τη χώρα ως τα εδώ ,ακολούθως εγκατέλειψε τη χώρα στους τοκογλύφους των αγορών, της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ., και του Δ.Ν.Τ. παραχωρώντας όλο και περισσότερα ακόμη και εθνική κυριαρχία. Γιατί το πρόγραμμα και τη βασική ιδέα του μνημονίου που υιοθέτησε η κυβέρνηση χωρίς καμία αντίσταση και διαπραγμάτευση είναι λάθος. Βασίζεται μόνο στη μείωση των μισθών και των συντάξεων, αλλά και στο ξερίζωμα κάθε κοινωνικής μέριμνας και ασφάλειας του εργασιακού περιβάλλοντος. Οι μέχρι τώρα θυσίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων (π.χ. δώρα ,περικοπές, φόροι κτλ.)αλλά και των μικρομεσαίων γενικά πήγαν στράφι. Κι όσο για ευθύνες! Τίποτα πάλι κανένας! . Μόνο η Κυβέρνηση να ξαναζητάει πάλι νέες λεηλατικές και καταστροφικές θυσίες από τα συνήθης εξαπατημένα μεσαία στρώματα .

Την ίδια ώρα παρακολουθούμε σοκαρισμένοι το ξεθεμελίωμα παντός τύπου εργασιακό και κοινωνικό δικαίωμα ,τους συνεχείς άδικους φόρους κάθε είδους ,την ανεργία να χτυπάει κόκκινο ,τη νέκρωση της αγοράς κ.τ.λ.
Μπορεί να μην τα πήρατε εσείς τις αποφάσεις για τα μέτρα ,αλλά από τη στιγμή που τα στηρίζετε ψηφίζοντας τα είστε και σεις συνυπεύθυνοι για ότι συμβεί από δω και στο εξής στη χώρα και στους πολίτες αυτής .
Ο Πρωθυπουργός μας μαζί με τον υπουργό οικονομικών κατ εντολή της τρόικας μετέτρεψαν την ΕΛΛΑΔΑ μας σε εταιρία περιορισμένης ευθύνης της οποίας κάθε λίγο και λιγάκι της αλλάζουν τους όρους στο καταστατικό όπως τους βολεύει υποθηκεύοντας το μέλλον μας ,το μέλλον των παιδιών μας ,το αύριο της χώρας και των πολιτών αυτής .
Αν είναι δυνατόν έχουν βάλει στο μάτι ότι αξίζει και μπορεί να τους αποφέρει μεγάλα κέρδη Επιχειρήσεις – Φιλέτα , Ακίνητα και ότι άλλο ανήκει στο δημόσιο. Και προσπαθούν να προβούν σε κάθε είδος εκποίησης της δημόσιας περιουσίας για να την υφαρπάξουν με εξευτελιστικούς όρους .
Σύντροφοι Βουλευτές το να μπούμε στο δεύτερο ληστρικό μνημόνιο το μόνο που θα πετύχουμε είναι να βαθύνει η κρίση περισσότερο ,και να οδηγήσουμε τη χώρα και τους έλληνες στο γκρεμό ,μέχρι να τους παραδώσουμε άνευ όρων στους ξένους εκμεταλλευτές .
Σύντροφοι Βουλευτές ζούμε στην απόλυτη απαξίωση ,την κοροϊδία αλλά και τις απατηλές υποσχέσεις για ανάπτυξη της χώρας .
Σύντροφοι Βουλευτές όλοι γνωρίζετε την πραγματικότητα ,μην μας εκδικείστε έτσι ,τι σας κάναμε, ΙΣΑ ΙΣΑ σας δίνουμε την ψήφο μας τόσα χρόνια και την διαχειρίζεστε όπως θέλετε εσείς .
ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.
ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΜΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Μετά τιμής
ΠΑΣΚΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

kokinorodo

Δεν υπάρχουν σχόλια: