Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη και των συνεργατών του κ. Κασιμάτη, Μαριά και Ζουράρι, στη Νάουσα.
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής της "ΣΠΙΘΑ" με την ευκαιρία της απογευματινής ομιλίας του στην πόλη παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Ημαθίας και ήταν σκέτος χείμαρρος.
Με το δικό του προσωπικό στυλ αναφέρθηκε επί παντός του επιστητού. Έκανε εκτενή αναφορά στην προ 50 ετών έλευσή του στη Νάουσα και περιέγραψε το κλίμα της εποχής εκείνης λέγοντας ότι... "πέρασαν πενήντα χρόνια και δεν άλλαξε τίποτα. Και τότε την επικυριαρχία είχαν οι ΗΠΑ και τώρα συμβαίνουν τα ίδια με την Τρόικα και το ΔΝΤ".
Κατήγγειλε τον Παπανδρέου και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι ξεπουλούν την χώρα με την υπογραφή των Μνημονίων και κάλεσε σε παλλαϊκή συστράτευση όλους τους Έλληνες να ανατρέψουν την πολιτική αυτή και να προκύψει μια νέα πολιτική τάξη που με χαρακτηριστικά άμεσης δημοκρατίας και στη βάση ενός μίνιμουμ Μετώπου να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στην κατεύθυνση της αυστηρής ουδετερότητας και στην συνεχή υπηρέτηση της χώρας και των συμφερόντων της.
Οι κ. Κασιμάτης και Μαριάς αναφέρθηκαν στην λαϊκή δυσαρμονία και επιχειρηματολόγησαν υπέρ της μετεξέλιξης της λαϊκής αντίδρασης που σήμερα υπάρχει έναντι αυτής της πολιτικής σε ένα Μέτωπο ώστε να προκύψουν ουσιαστικά αποτελέσματα υπέρ της Ελλάδας.
Αργότερα θα αναρτήσουμε τα βίντεο με τη συνέντευξη του Μ. Θεοδωράκη και των συνεργατών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: