Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ

"Συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με ακραία συμπεριφορά" θεωρείται πως είναι τουλάχιστον δύο κουκουλοφόροι που εμφανίζονται σε βίντεο - σοκ να συνομιλούν με αστυνομικούς των ΜΑΤ και στη συνέχεια να φυγαδεύονται προς το κτίριο της Βουλής κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.....
Την ταυτότητα των κουκουλοφόρων επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, αποδοκιμάζοντας τις πρακτικές των πέντε ατόμων που εμφανίζονται σε βίντεο να συνομιλούν με άνδρες των ΜΑΤ σε άκρως φιλική ατμόσφαιρα...

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ, Μιχάλης Λιαγούρης, δήλωσε πως οι δύο από εκείνους που συνομιλούν με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ "είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με ανεξέλεγκτη, ακραία συμπεριφορά".

"Δύο από τα άτομα που συνομιλούσαν με τους αστυνομικούς ήταν πρώην συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, που είχαν εμπλακεί σε επεισόδιο με μέλη αριστερών οργανώσεων", επιβεβαίωσε και ο ΓΓ του ΟΑΣΑ, Αλέξανδρος Κομίνης.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΛ, Απόστολος Κασιμέρης, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον κάποιοι εκ των πέντε ατόμων που συνομιλούσαν φιλικά με τους αστυνομικούς μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι πέντε είχαν δεχθεί επίθεση αντιεξουσιαστών, κάποιοι είχαν τραυματιστεί και προσέγγισαν τους άνδρες των ΜΑΤ "για προστασία"...

Η άσπρη μπλούζα κι ο σιδερολοστός
Σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές μίλησε τηλεφωνικά ένας από τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στο επίμαχο βίντεο, ο λεγόμενος "άνθρωπος με την άσπρη μπλούζα".

Οπως δήλωσε, ονομάζεται Αποστόλης Σουκαράς και είναι οδηγός της ΕΘΕΛ. Υποστήριξε πως "έμπλεξε" στα επεισόδια και τραυματίστηκε. Διέψευσε μάλιστα ότι φόραγε κουκούλα, αλλά αντίθετα, όπως υποστήριξε, είχε βάλει την σκισμένη του μπλούζα στο πρόσωπο για να προστατευθεί από τα χημικά.

Ο "άνθρωπος με την άσπρη μπλούζα" και τον σιδερολοστό... πρόσθεσε πως απευθύνθηκε στους αστυνομικούς προκειμένου να γλιτώσει από τα επεισόδια. Ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις όσον αφορά το σιδερένιο λοστό που κράταγε την ώρα που συνομιλούσε στους αστυνομικούς.

Ζητά το βίντεο η Ελένη Ράικου
Εγγραφο για τη διαβίβαση βίντεο που προβλήθηκε χθες απέστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.

Η εισαγγελέας ζητά από τον τηλεοπτικό σταθμό το βίντεο που προέβαλε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στο οποίο φαίνονται πολίτες με καλυμμένα πρόσωπα, ένας εκ των οποίων κρατάει λοστάρι, να συνομιλούν με άνδρες των ΜΑΤ και στη συνέχεια να συνοδεύονται από άνδρες με πολιτικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Η εισαγγελία θα μελετήσει το βίντεο και θα κρίνει τις περαιτέρω ενέργειές της για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: