Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Θ. Καράογλου: «Μπαίνουμε στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου»

Την έναρξη ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου κήρυξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια.
Παρόντες στη συνέντευξη και οι περισσότεροι πολιτευτές της ΝΔ στην Ημαθία, οι οποίοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο....
 Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης.
Τον κ. Καράογλου προλόγισε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Ακριτίδης, ενώ ο βουλευτής Θεσσαλονίκης τόνισε πως πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 29η Απριλίου
 Δήλωσε επίσης πως η ΝΔ πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η απομάκρυνση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και πτώση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. «Ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός κι έκανε μεγάλη ζημία στην χώρα», είπε χαρακτηριστικά.
Για τις δημοσκοπήσεις είπε πως πρωτιά ικανοποιεί τη ΝΔ αλλά υπάρχει το χαμηλό ποσοστό που προβληματίζει και πρέπει να ανεβεί στη συνέχεια.
Ο κ. Καράογλου για τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνηση είπε ότι χρειάζεται επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας για να έρθει η ανάπτυξη. "Θέλουμε μια μεγάλη νίκη και αυτοδυναμία για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας" δήλωσε.
Για το πρόγραμμα της ΝΔ είπε πως είναι κατά των απολύσεων, ότι το δεύτερο μνημόνιο δεν είναι τόσο κακό όσο το πρώτο αλλά οι προβλέψεις του οδηγούν σε ύφεση και δεν απαντά σε ζητήματα ανάπτυξης
Υποστήριξε ακόμη πως η ΝΔ θα στηρίξει χαμηλοσυνταξιούχους και θα διορθώσει αδικίες. Τέλος για τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών είπε ότι θα ανακοινωθούν με την προκήρυξη των εκλογών ενώ για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο στην υποψηφιότητα Τσαβδαρίδη, λόγω της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές, δήλωσε πως σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο ίδιος δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

http://www.naousanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5860:-l-r&catid=53:2010-06-10-20-28-57&Itemid=58

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Καράογλου θα πρέπει να διαβάσει καλά το καταστατικό, γιατί άλλο τι πιστεύει αυτός και άλλο ποιες είναι οι βουλές του Κόμματος.