Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Μεγάλες ανατροπές. Στην 6η θέση η ΔΗΜ.ΑΡ., 2ο το ΠΑΣΟΚ - ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Οι αυριανοί συγκυβερνήτες
"Πρώτο κόμμα" οι αναποφάσιστοι, σε δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Ξεπερνούν το 25%,
Όμως πιο εντυπωσιακά ακόμα είναι τα στοιχεία τόσο για τα κόμματα που ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων αλλά και ποιός θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.
Η νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, δίνει στη...
Νέα Δημοκρατία 18,1% στο ΠΑΣΟΚ 14,3%, στο ΚΚΕ 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%.
Στην πέμπτη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.
Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.
Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν! Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο».


Newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και που εισαι ακόμα!
Μεχρι τις εκλογές τα όρνια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στα κόμματα τους.Βλέπεις το χέρι δεν παει άλλου.Η δύναμη της συνήθειας! θα γίνει και ένας καλός προεκλογικός αγώνας απο την πλευρά των καρεκλοκενταυρων και όλα καλά!εγώ άρχισα να ξεχνάω ήδη.
Λειτουργεί καλά η προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!
ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ