Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ: ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ


Σαφής και απόλυτος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας και επι σειρά ετών συνεργάτης του τέως δημάρχου Μελίκης Αρ. Ματσούκας στη συνεδρίαση της Τετάρτης.
Δήλωσε με σιγουριά...ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως διαχειριστική ανωμαλία στον τέως δήμο Μελίκης και ότι αν βρεθεί θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εεεε!εεεε!εεεε! ας τον βοηθήσει ρε παιδιά κάποιος να μιλήσει! α ρε Αγκαθιά! γεια σου ρε Αρίστο πετυχημένε! απορώ τι του ρωτάται? δεν τον ρωτάται καλύτερα για κανένα άλλο έργο???? ή μήπως για τη νίκη Αγκαθιάς γιατί ο ανθρωπος τόσα λεφτά βάζει απ΄την τσέπη του !!!!!!!!! δεν τα παίρνει απ το δήμο! και συ ρε Μπάμπη τόσα λεφτα για ζουρνάδες? γιατί δεν αγόραζες παίκτες για την Αλεξάνδρεια? μηπως Αρίστο ήσουν και αντιδήμαρχος και όχι μόνο απλός δημοτικος συμβουλος? α ξέχασα σου φταίει ο Χαλκίδης! τι τον ρωτάται βρε? τι??? α ρε Αγκαθιά! μ΄αρέσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, μαγκιές τέλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το ότι δεν κάνατε 6 χρόνια ισολογισμούς ,είναι αιτία παραίτησης. Δείξτε τα τιμολόγια που κόψατε στον Δήμο για έργα στο γήπεδο και βάλτε μια επιτροπή μηχανικών να τα κοστολογίσει. Θα βρείτε σίγουρα στο κόστος και μεταγραφές 10 ποδοσφαιριστών και το μπάτζετ 5 ετών της Νίκης Αγκαθιάς. Και ψηφίσατε να του δώσετε και οικονομική ενίσχυση Μπράβο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

η κοινωνία μας έχει πραγματικά ανάγκη από μορφωμένους κοινωνικά ανθρώπους και με υπόβαθρο.Δεν αρκεί να ξέρεις να παίζεις μπάλα ή να σχολιαζεις εναν αγώνα ποδοσφαίρου!απορώ κ. Μόχλα πως δημοσιεύετε τέτοια βίντεο μια και στηρίζετε την όλη προσπάθεια ? πρέπει ίσως να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές για όσους μιλούν στα δημ. συμβούλια ή να παραδίδονται γραπτά κείμενα προς ανάγνωση, αν υπάρχει και αυτή η δυνατότητα!