Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Δεν φτάνει που είστε απλήρωτοι για την περσινή παραγωγή , κάποιοι και για την προπέρσινη (ροδακινοπαραγωγοί), αλλά και όσοι «πληρωθήκατε» με τα 12 και 15 λεπτά, στην εποχή του Μνημονίου και της Τρόικας με τα εφόδια στα ύψη το πετρέλαιο στο 1,5 ευρώ, και όλα τα άλλα , καλείστε με την υποβολή των...δηλώσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ το νέο ΧΑΡΑΤΣΙ του ΕΛΓΑ .
ΟΧΙ με βάση την παραγωγή σας και το τιμολόγιο πώλησης ΑΛΛΑ με βάση τα δηλωμένα στρέμματα.
ΚΑΙ με τις παρακάτω τιμές ΜΗΛΑ 42 ΕΥΡΩ,/ΣΤΡΕΜΜΑ ,ΚΕΡΑΣΙΑ 59 ΕΥΡΩ/ΣΤΡΕΜΜΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ 49 ΕΥΡΩ/ΣΤΡΕΜΜΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ 25,1 ΕΥΡΩ /ΣΤΡΕΜΜΑ.
Τα παραπάνω όχι μόνο είναι υποχρεωτικά (εξαιρείται το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ) αλλά οι οφειλές στέλνονται στην Εφορία και δεν παίρνεται ασφαλιστική ενημερότητα .
Επίσης με τα παραπάνω δεν σας διασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη της ζημιάς αλλά μέχρι εκεί που θα φτάνουν τα λεφτά του ΕΛΓΑ .
O ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των ασφάλιστρων επί των τιμολογίων και με αντίστοιχο ποσό χρηματοδότησης του ΕΛΓΑ από το Κράτος για πλήρη κάλυψη των ζημιών.
Αγρότες ,αγρότισσες άλλη μια απόδειξη ότι αυτό το κράτος και η κυβέρνηση του δεν είναι δικά σας αλλά των τραπεζών και των άλλων αφεντικών τους ,στο χέρι σας είναι μαζί με τους άλλους εργαζόμενους να αλλάξετε την πορεία των γεγονότων.
N.E. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 19/5/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: