Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

Είναι αδιόρθωτοι, ανεπίδεκτοι μαθήσεως, εμμονικοί και αλαζόνες. Τα λέω αυτά διότι ο γνωστός Πάγκαλος "ξαναχτύπησε" με επιστολή του αναφερόμενος στην υπόθεση της Κερατέας και που κατά τη γνώμη του εκεί πρέπει να γίνει η επόμενη χωματερή της Ατικής.
Δε μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί το επιχείρημα της περιοχής ότι δε θέλει να μετατραπεί σε...χωματερή της μισής Ελλάδας αλλά θέλουν να διαχειριστούν τα δικά τους σκουπίδια. Δε μπαίνει στη συζήτηση να σκεφτεί ότι η κάθε περιοχή ας αποφασίσει τι θα κάνει για τα δικά της απορρίμματα.
Δεν απαντάει γιατί όλες οι δραστηριότητες όπως απορρίμματα, ΟΚΑΝΑ, κέντρα υποδοχής Μεταναστών, σπίτια υποδοχής αποφυλακισμένων κλπ γίνονται σε λαϊκές γειτονιές ή συνοικίες ή περιοχές και ποτέ στις λεγόμενες πλούσιες περιοχές όπως το Ψυχικό, η Εκάλη, η Κηφισιά κλπ.
Υποστηρίζει ο Πάγκαλος με "επιχείρημα" ότι θα χαθούν τα χρήματα ότι επιβάλλεται να γίνει ο ΧΥΤΥ στο Οβριόκαστρο στην Κερατέα, αναφέρει ότι η αστυνομική επιχείρηση κόστισε 2,4 εκατομμύρια ευρώ (!). Και δεν απαντάει ο αντιπρόεδρος στο πραγματικό επιχείρημα περί ανικανότητας του κράτους που προϊσταται ο ίδιος και που δεν μπορεί να αντιληφθεί το αυτονόητο, να αφουγκραστεί το λαό τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του. Προσπαθούν να επιβάλουν τη λογική τους, τις πολιτικές τους αδιαφορώντας για το αν κατηγορούνται από παντού ότι αυτές οι πολιτικές υπηρετούν ή εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Όχι, αυτοί τα ξέρουν όλα και αποφασίζουν για μας τους ιθαγενείς. Έτσι νόμιζαν και μερικοί νομίζουν ότι έτσι πρέπει να γίνεται αφού είναι ψηφισμένοι. Ξεχνούν όμως ότι ο λαός ψηφίζει μια φορά στα τέσσερα χρόνια επί τη βάση ενός συγκεκριμένου πολιτικού προγράμματος και ποτέ αυτό δεν τηρείται. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να τους ανεχόμαστε τους πολιτικούς που εκ των πραγμάτων λειτουργούν εις βάρος της χώρας και των κατοίκων της.
Το απέδειξαν εξ άλλου εμπράκτως. Αυτοί είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το σημερινό χάλι και την χρεοκοπία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: