Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΕΝ.ΚΛΩ- ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ "ΠΗΡΑΝ" ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πήγαν οι εργαζόμενοι -όμηροι της ΕΝ.ΚΛΩ στην Αθήνα αλλά υπεύθυνους υπουργούς δεν συνάντησαν. Εξ άλλου δεν υπάρχουν τέτοιοι. Ούτε υπεύθυνοι υπάρχουν ούτε υπουργοί που να κάνουν τη δουλειά τους.
Και για να μην πάει τζάμπα η επίσκεψη συναντήθηκαν για καφέ με τον Τόλκα που τους δήλωσε για ακόμα μια φορά την αδυναμία του να κάνει κάτι αφού η Κυβέρνηση αδυνατεί να τηρήσει το νόμο που η ίδια ψήφισε και συναντήθηκαν και με τον Νικολόπουλο της ΝΔ. Απ΄ τη ΝΔ πήραν θετική δήλωση που ελπίζω να τους βοηθήσει στον αγώνα τους αν και δεν το βλέπω...
ΑΘΗΝΑ:
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, δέχθηκε εκπροσώπους των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας άκουσε, για μια ακόμη φορά, το πολύ σοβαρό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο εμπαιγμός των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας δεν έχει τέλος. Η Κυβέρνηση αρνείται επίμονα να υλοποιήσει αυτά για τα οποία η ίδια δεσμεύτηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.
Οι Υπουργοί της υπέγραψαν αποφάσεις και σήμερα, ένα ολόκληρο χρόνο μετά, δεν τις εφαρμόζουν.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει.
Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η Κυβέρνηση, εδώ και τώρα, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Να υλοποιήσει αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Ο Τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει αποφασιστικά τον αγώνα των εργαζομένων και θα εξαντλήσει τις δυνατότητες πίεσης που διαθέτει για να δοθεί λύση στο πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: