Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Υποκριτική και προσχηματική η στάση Βουλευτών και άλλων παρατρεχάμενων του ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ

Για να μην ξεχνάμε
Τους βλέπω να διαγκωνίζονται για το ποιος θα το παίξει πιο πολύ "αντιστασιακός" και εκνευρίζομαι. Βλέπω από χτες τους Πασόκους και τους ΔΗΜΑΡίτες να βγάζουν πύρινους λόγους εναντίον της απόφασης της Κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν και θυμώνω.

Η υποκριτική και προσχηματική στάση τους είναι ολοφάνερη. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι...
βρήκαν την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθούν από μια ακραία απόφαση που  πήρε ο Σαμαράς αλλά που όμως δεν είναι η μόνη που πήρε αυτή η Κυβέρνηση και τις οποίες στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις οι νυν "αντιστασιακοί".

Υποκριτές οι Πασόκοι και κυρίως αυτοί που εκδίδουν ανακοινώσεις αντίστασης και οξείας κριτικής εναντίον του Σαμαρά λες και δεν είναι αυτοί που με την ψήφο τους στηρίζουν την Κυβέρνησή του. Λες και δεν είναι αυτοί που συναπαρτίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία.

Οι υποκριτές του ΠΑΣΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να το παίξουν αντιστασιακοί μήπως και παραπλανήσουν για ακόμα μια φορά το λαό και τους συγχωρήσει το γεγονός ότι αυτοί ήταν που έφεραν Μνημόνια και ΔΝΤ-Τρόικα. Μήπως και ξεχάσει ότι το ΠΑΣΟΚ εξαθλίωσε μεγάλα τμήματα του λαού. ΄

Μαθημένοι χρόνια τώρα σε επικοινωνιακά τερτίπια εκμεταλλεύονται το θυμικό του λαού που είναι απαίδευτος και χωρίς καμιά ιδιαίτερη πολιτική κουλτούρα για να ανακτήσουν την χαμένη τους πολιτική τιμή.

Εμφανίζονται οι ΠΑΣΟΚοι ως αγωνιστές, αντιστασιακοί και αριστεροί και βάλθηκαν να μας πείσουν ότι ήταν κάποιοι άλλοι που οδήγησαν με τις πολιτικές τους χιλιάδες συμπολιτών στην αυτοκτονία ή στην μετανάστευση.

Ως εδώ όμως. Μπορεί ο λαός να έχει κοντή μνήμη αλλά όχι καθόλου μνήμη. Γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις. Γνωρίζει ποιοι είναι εκείνοι που στήριξαν τα Μνημόνια, τις πολιτικές του ΔΝΤ-ΕΕ και ποιοι είναι εκείνοι που στήριξαν τις πολιτικές εκείνες που τον εξαθλίωσαν.

Οι τύποι αυτοί που μια ζωή στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ και τρόφιμοι των κρατικών ταμείων είτε ως σύμβουλοι υπουργών είτε ως αποσπασμένοι σε κρατικές θέσεις αργόμισθοι και κρατικοδίαιτοι βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα χωρίς ρόλο και ταυτότητα. Βρήκαν τώρα την ευκαιρία να κάνουν "αντίσταση".

Πλανώνται πλάνην οικτράν αν νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν τον κόσμο. Τον κόσμο που γνωρίζει ότι όλοι αυτοί ετοιμάζονται να ξανά είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και βρήκαν ευκαιρία να φτιάξουν ένα άλλο, "αριστερό" και "αγωνιστικό" προφίλ.
Εδώ όμως είμαστε να τους ξεσκεπάσουμε όλους αυτούς τους αριβίστες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: