Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Επιστολή της οικογένειας: «Μη χρησιμοποιείτε το θάνατο των συγγενών μας στο Αλιβέρι για να τροφοδοτήσετε ρατσιστικό μίσος»

Με επιστολή της, η οικογένεια του 56χρονου άντρα και της 54χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκαν στο Αλιβέρι, ζητά από τα ΜΜΕ να μη χρησιμοποιηθεί το γεγονός απ’ όποιον προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

Η επιστολή:


Με την παρούσα επιστολή η οικογένεια των δύο θανόντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά και γι’ αυτό το λόγο ενημερώνουμε ότι:

- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.

- Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

- Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

Η οικογένεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: