Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΗΜΑΘΙΑ - Εκδηλώσεις "σύνδεση με σύνεση" σε 7 Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας


children-circle
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Ημαθίας, σε συνεργασία με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων στον ευρύτερο θεματικό κύκλο "σύνδεση με σύνεση - safe internet".

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29-5-2013 και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 σε...
χώρους των σχολείων. Αυτές οι εκδηλώσεις κλείνουν έναν κύκλο για τη σχολική χρονιά 2012-13, που είχε σταθμούς 7 δημοτικά σχολεία. Εκτός των προηγούμενων, το 9ο, 1ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία της Βέροιας και το 9ο Δημοτικό Σχολείο της Νάουσας.
Μέσα στη θεματική ενότητα "σύνδεση με σύνεση! Ασφαλής σύνδεση των παιδιών μας στο διαδίκτυο." εντάσσονται οι εισηγήσεις:
που οδηγούσαν τις ανοιχτές συζητήσεις, πάντα με δημιουργικό προβληματισμό μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους παρακάτω (με χρονολογική σειρά των εκδηλώσεων):
  • τον σχολικό σύμβουλο δημοτικής εκπαίδευσης 4ης περιφέρειας Ημαθίας Γεώργιο Παπαγεωργίου,
  • την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αντωνιάδου Ευθυμία,
  • τους ψυχολόγους Ειρήνη Αναγνώστου του ΚΕΔΥΥ, Φανή Μπασιούρα από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ και την καθηγήτρια του ΑΠΘ Βασιλική Γκουντσίδου,
  • τις διευθύντριες και τους διευθυντές των σχολείων: Μανώλη Γκιορτζή, Κατερίνα Παπαγεωργίου, Γεώργιο Μακαρατζή, Αντωνία Χαρίση, Κυριάκο Μήτκα, Λαφάρα Αναστασία και Δαλακούρα Αικατερίνη.
  • και τους εκπαιδευτικούς Γρηγόρη Ίτσκο, Χρήστο Μανωλάκη, Σπύρο Αλεξίου, Θοδωρή Χατσιούλη, Βάσω Λαζάρου, Αντώνη Τολιόπουλο, Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου και Κώστα Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: