Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Ανακοίνωση της Π.Ε. ΔΗΜΑΡ για την υπόθεση "ΑΛΛΑΤΙΝΗ"

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την υπόθεση “Αλλατίνη” , η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” Θεσσαλονίκης δηλώνει τα εξής:
Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” στήριξε εξ αρχής με προγραμματικές προτάσεις και με στελέχη της το εγχείρημα της παράταξης “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” και την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στις εκλογές του 2010 και εξακολουθεί να το...
 στηρίζει.

Το προοδευτικό πρόγραμμα της «Πρωτοβουλίας» και οι δεσμεύσεις της για χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, αντίθεση στη διαπλοκή, στη διαφθορά και στο πελατειακό σύστημα συνέβαλαν καθοριστικά στις επιλογές της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Θεσσαλονίκη.

Οι σημερινές εξελίξεις της υπόθεσης «Αλλατίνη», ενός θέματος με μακρά ιστορία, θέτουν ορισμένα ζητήματα και απαιτούν καθαρές λύσεις, οι οποίες οφείλουν να λαμβάνουν καθοριστικά υπόψη τους και να ικανοποιούν τις προγραμματικές δεσμεύσεις και τις διακηρύξεις της «Πρωτοβουλίας για:
-χρηστή διαχείριση των θεμάτων που αφορούν την πόλη, με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το ήθος της δημοτικής αρχής.
-τη διαφάνεια στους χειρισμούς και
-το ασυμβίβαστο των προσωπικών επαγγελματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων με την άσκηση της διοίκησης.
Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» με βασικά κριτήρια:

-Την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, που δεν μπορεί να αγνοείται ή να παραβιάζεται από τα όποια ιδιωτικά επιχειρηματικά σχέδια ή διεκδικήσεις.
-Τον σεβασμό στο αστικό περιβάλλον.
-Τις καθαρές προτάσεις, τις διαφανείς και δημόσιες διαδικασίες διαβούλευσης για κοινωνικά αποδεκτές λύσεις, θα εργαστεί ώστε να συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση της υπόθεσης του «Αλλατίνη» αλλά και κάθε παρόμοιας περίπτωσης που αφορά την πόλη και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να πράξουν το ίδιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: