Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ - ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ

Είναι φανερό ότι τα "βαριά" ονόματα του πολιτικού συστήματος προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αντίστασης στις τροϊκανές επιταγές και διαταγές και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παρέμβαση Βενιζέλου στο συνέδριο του Economist. Ο παρ΄ ολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αφού ψήφισε, αποδέχτηκε και υλοποιεί χωρίς αντιρρήσεις το Μνημόνιο και την πολιτική του και συνεπώς τις διαταγές της Τρόικας βγήκε να κάνει "αντίσταση" στην παρέμβαση του Όλι Ρεν που είπε το αυτονόητο (γι αυτούς, τους δανειστές μας).
Η ανέξοδη και τζάμπα μαγκιά του...Υπουργού Άμυνας ασφαλώς εντάσσεται στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να δείξει ότι υπάρχει και δεν "μασάει" από παρεμβάσεις ξένων λες και δεν γνωρίζουμε όλοι μας ότι ουσιαστικά αυτοί που κυβερνούν είναι οι δανειστές μας και όχι αυτοί που υποδύονται τους υπουργούς κλπ και εν τέλει πληρώνονται τζάμπα, χωρίς να κάνουν τίποτα ει μη μόνο να εκτελούν.
Μια δουλειά που θα μπορούσαν να κάνουν και ανώτεροι δημόσιοι κρατικοί υπάλληλοι. Ας αφήσουν στην άκρη τους λεονταρισμούς και ας βγουν να πουν την αλήθεια, μια αλήθεια δύσκολη αλλά υπαρκτή: Η ανεξαρτησία της χώρας εκχωρήθηκε στους Δανειστές μας με υπογραφή ΠΑΣΟΚ. Περί αυτού πρόκειται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: