Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΛ.ΑΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

της Άλμα
Κλείσε το στόμα.
Θα μπει καμιά χρυσόμυγα μέσα.
Όχι μόνο να σταματήσει να κάνει τα στραβά μάτια στην ΕΛ.ΑΣ το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ αλλά και να σταματήσει τις εξυπνάδες ο υφυπουργός του Όθωνας. Άναφέρομαι, στην προσβλητική για τους πολίτες, ανήξερη στάση του υφυπουργού για την κάλυψη (αν όχι συνέργεια) που παρέχει η ΕΛ.ΑΣ στους χρυσαυγίτες. Θέλει, λέει, τεκμήρια για να πεισθεί. Αυτά δηλαδή που όλος ο κόσμος βλέπει στο youtube, στο fb κλπ δεν του είναι αρκετά ως πειστήρια. Ή μήπως δεν τα ξέρει;...
Αν συμβαίνει αυτό να του τα στείλουμε να κάνει και συλλογή.

Και σα να μην έφτανε αυτό, πουλάει και εξυπνάδες. Δήλωσε ότι "εκτός από τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν και τα μαύρα μεσάνυχτα όσων νομίζουν ότι το κράτος είναι αδύναμο και μπορεί να ανεχτεί υποκαταστάσεις". Εμείς να προσθέσουμε ότι υπάρχουν και τα μαύρα χάλια, σαν αυτά τα οποία έχει η κυβέρνηση και το υπουργείο όταν απαντάει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσα, που του παρουσίασε δημοσίευμα της "Εποχής" σύμφωνα με το οποίο δρούσαν συγκεντρωμένοι ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες και αστυνομικοί σε αγαστή συνεννόηση, τους τραυματισμούς 60 μεταναστών και τα παλαιότερα γεγονότα στον Ν. Κόσμο, ότι "αυτό δεν αποδεικνύει συνέργεια και άτυπη συνεργασία".

Φυσικά στην ερώτηση του Δρίτσα πότε θα βρεθούν οι αστυνομικοί που χτύπησαν τον διαδηλωτή Γιάννη Καυκά, ο Όθωνας δεν έδωσε άπάντηση. Όπως βέβαια δε θα άπαντούσε και πότε θα πιαστούν οι δολοφόνοι του μετανάστη από το Μπαγκλαντές.

Είναι ώρα όχι μόνο να αποκαλυφθεί η σχέση της ΕΛ.ΑΣ με τους χρυσαυγίτες, αλλά και να κυρηχθεί παράνομη η συμμορία των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: