Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σύνδεσμος ΠΑΟΚ Ανόβερο: Προσέξτε καλά αγράμματα φασιστάκια της Χ.Α...

Ακόμα μια σκληρή ανακοίνωση στα φασιστοειδή της Συμμορίας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Σύνδεσμο στο Ανόβερο Γερμανίας. Οι συνδεσμίτες αποκαλούν τη ΧΑ με το όνομά της, τους λένε φασίστες. Κάτι που δεν έκαναν στην πρώτη ανακοίνωσή τους οι της Θ4 της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στο Ανόβερο:

"Σε σημαντικά θέματα που αφορούν...
την ομάδας μας, συνήθως σαν σύνδεσμος παίρνουμε επίσημα θέση και λέμε την άποψή μας. Στο συγκεκριμένο θέμα Κάτσε δεν είχαμε σκοπό να παρέμβουμε μιας και θεωρούμε πως το πρόβλημα είναι καθαρά εσωτερικό της ομάδας μας.

Υπάρχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία και θα αποφασίσει για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, φυσικά εμείς σαν σύνδεσμος καταδικάζουμε την ενέργεια του παίκτη, τον θεωρούμε τελειωμένο από την ομάδας μας, όλα όμως αυτά είναι προβλήματα της ομάδας μας και θα τα λύσουμε μόνοι μας.
Και ξαφνικά βλέπουμε μια εμετική επίθεση της ΧΑ εναντίον του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συνδέσμου της χώρας της Θύρας 4...

Και ακριβώς εδώ θέλουμε να παρέμβουμε, θέλουμε επίσημα να δηλώσουμε στα αδέρφια μας της Θ4 πως είμαστε εδώ μαζί σας, και θα τσαλακώσουμε οποιονδήποτε θελήσει να βλάψει την οικογένειά μας. Πόσο μάλιστα φασιστοειδή άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση της χώρας μας βγήκαν στην επιφάνεια από τις τρύπες τους και βρύχονται σε ξένους, μαύρους, κίτρινους και μελαμψούς.

Αποβράσματα της ΧΑ στην ανακοίνωση της Θ4 καταλάβατε πως οι πρόγονοί μας, οι ιδρυτές του μεγάλου ΠΑΟΚ ήρθαν μετανάστες και σαν Έλληνες στην Ελλάδα. Ε ναι λοιπόν είμαστε μετανάστες, και σας περιμένουμε να σας κάνουμε οτιδήποτε ιδιαίτερο μάθημα, από την Ελληνική Γλώσσα που δυστυχώς ΔΕΝ γνωρίζετε, μέχρι σωφρονισμό...

Γιατί αν γνωρίζατε Ελληνικά, αμόρφωτα όντα, θα καταλαβαίνατε ότι η πρόταση στην ανακοίνωση της Θ4 το μετανάστες και σαν Έλληνες αναφέρεται μεταφορικά και όχι με την πραγματική έννοια. Γνωρίζουν οι πάντες τι τράβηξαν στην ζωή τους οι πρόσφυγες παππούδες μας για να επιβιώσουν στις νέες πατρίδες, και το πως τους αντιμετώπιζαν οι ντόπιοι. Τούρκους τους έλεγαν και μην φοβάστε να το παραδεχτείτε, αυτή είναι η αλήθεια, και όμως επιβίωσαν και μεγαλούργησαν, και ένα από τα επιτεύγματα τους είναι ο ΠΑΟΚ.

Ζούμε στην Γερμανία και θα μας επιτρέψετε να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι αυτό που αντιπροσωπεύετε εσείς στην Ελλάδα. Μην τολμήσετε να ξαναπιάσετε ποτέ ξανά στο στόμα σας την ομάδα μας, όχι μόνο εσείς, αλλά και κανένα άλλο πολιτικό κόμμα ή φορέας. Για μας ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, είναι θρησκεία μας, είναι κίνημα ο ΠΑΟΚ ποτισμένο με αίμα, γιατί κάτι φασιστοειδή σαν και σας σφάζανε τους προγόνους μας πριν 90 χρόνια περίπου, και όμως σήμερα είμαστε και πάλι εκατομμύρια σ' όλον τον κόσμο.

Με εκτίμηση
Η διοίκηση του συνδέσμου
ΠΑΟΚ Ανοβέρου»

ΥΓ : Την ευαισθησία της ΧΑ δεν την είδαμε ποτέ όταν στα αθηναϊκά γήπεδα η ιαχή βούλγαροι πάλλεται, και ΔΕΝ θα δεχτούμε άλλα μαθήματα ιστορίας, γιατί απλά ΔΕΝ την γνωρίζετε...

Τέλος Συζήτησης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: