Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ε.Ε.Κ καταγγέλει φασιστική επίθεση σε φοιτητή στον Πύργο από γνωστό φασίστα

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου ομάδα 3 τουλάχιστον νεοναζί του Πύργου με επικεφαλής τον διαβόητο ναζιστή και μέλος της φασιστικής Εθνικής Δράσης Ηλείας, Νίκο Παπαδόπουλο, επιτέθηκε και τραυμάτισε φοιτητή του Πύργου Ηλείας γνωστό για...
την αντιφασιστική του δράση.
Οι φασίστες με ύπουλο τρόπο χτύπησαν από πισώπλατα τον φοιτητή και ταυτόχρονα ο νεοναζί Παπαδόπουλος επιτέθηκε με μένος εναντίον του τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα.
Ο συγκεκριμένος Νεοναζί έχει επανειλημμένα εμπλακεί σε επιθέσεις ενάντια σε αντιφασίστες αγωνιστές, λειτουργώντας πάντοτε με την κάλυψη της αστυνομίας Πύργου και απολαμβάνοντας απόλυτη ασυλία. Σε παλαιότερη επίθεση μάλιστα ενάντια σε αντιφασίστες φοιτητές του Πύργου τον Φεβρουάριο, συμμετείχε στη ομάδα του εν ενεργεία αστυνομικός, επίσης γνωστός για τις Νεοναζιστικές του αντιλήψεις στον Πύργο, όπως καταγγέλθηκε στην μήνυση που έγινε για την επίθεση εκείνη.
Το ΕΕΚ καταγγέλλει την συντονισμένη δράση των φασιστικών συμμοριών με την αστυνομία Πύργου ενάντια σε αγωνιστές. Απαιτεί την άμεση παραίτηση του αστυνομικού διοικητή του Πύργου Ηλείας και την ποινική δίωξη όποιων αστυνομικών εμπλέκονται με τις φασιστικές συμμορίες.
Η κυβέρνηση του Σαμαρά - Βενιζέλου υλοποιώντας τα κανιβαλικά αντιλαϊκά μέτρα, με τις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και τις ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημόσιων αγαθών, επιστρατεύει ενάντια στον λαό, στο πλαίσιο του κράτους έκτακτης ανάγκης, τις φασιστικές συμμορίες.
Υποχρέωση των εργαζόμενων είναι να ανοίξουν δρόμο ενάντια σ αυτή την πολιτική τσακίζοντας τις φασιστικές συμμορίες και τους κρατικούς προστάτες τους.


ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: